babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

LACALUT - A kismama jó barátja (X)

2019-03-07

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A fogorvosok és szájsebészek ajánlásával forgalmazott LACALUT készítmények ma már sok európai országban a piacvezető fogápolási termékek között szerepelnek.

 

 

Sikerük titka a hatékonyságukban rejlik, melyet magas színvonalú tudományos háttér, állandó, megbízható minőség jellemez.

Ennek következménye, hogy a közel két évtizedes magyarországi forgalmazás során is évről-évre jelentősen növekedett az elégedett felhasználók száma.

 

Miért előnyös a LACALUT termékek alkalmazása a kismamák számára?

 

A terhesség alatt a fogíny lazább szerkezetűvé válik, amelybe könnyebben bejutnak a baktériumok. Ennek következménye lehet a fogínyduzzanat, gyulladás kialakulása.  Ez a panasz már a terhesség második hónapjától jelentkezhet, és az idő előrehaladtával fokozódhat. Sajnos, a gyulladás következtében létrejövő tasakból a baktériumok és azok bomlástermékei folyamatosan bejutnak a keringésbe.

 

A LACALUT aktiv fogkrém azonnal érezhető hatású, védelmet nyújt a fogínyvérzés ellen. A hatékony tisztítás és a fogszuvasodás elleni védelem mellett, olyan speciális esetekben is biztosítja a fogíny és a fogak védelmét, mint pl.: ínygyulladás, érzékeny fogak, műtéti beavatkozás, fogszabályozás, és fogpótlás.

 

A várandósság időszakában, a fokozott érzékenységű fog és fogíny ápolására jó megoldást nyújthat a LACALUT senstive fogkrém is. A LACALUT sensitive preventív (megelőző) hatású fogkrém kíméli az érzékeny fogakat és véd a fogszuvasodás ellen. Kíméletesen tisztít, hatására a fog és a fognyak fájdalom-érzékenysége csökken, és hatékony védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen.
 

LACALUTTAL egészséges fog és fogíny a várandósság idején is.

Ajánló

Hogyan vészeljük át a baba érkezését?
Ne idegenkedj a mellszívástól!