babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Szerezd meg kisbabád első cumiját!

2018-04-17

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Ezúton szeretnénk szívből gratulálni! Jó egészséget, örömteli babavárást kívánunk Neked, ha pedig már babázol sok-sok boldog percet kisbabáddal!

Most itt a lehetőség! Szerezd meg kisbabád első cumiját! Regisztrálj online itt vagy a babamamatudakozó applikáción keresztül a Klub Kártya hálózatunkba!

 

 

dmkulcs

Az új várandós regisztrálók MAM cumit kapnak ajándékba! Az ajándékodat átveheted országosan a dm üzleteiben és a Kulcs Patikákban is.

 Az ajándék átvételéhez szükséges a kóddal kinyomtatott email vagy telefonon bemutatott email. Amennyiben a kiválasztott üzlet és határidő rendben van tiéd a babamamatudakozo ajándéka.

 

babamamatudakozo küldetés alapja a hiteles tanácsadás, az élet legfontosabb és legizgalmasabb időszakában. Országos Klub Kártya rendszerünk már több mint 140 ezer család aktív tagja.

 

Éves kiadványunk a babamamatudakozo kismama kuponfüzet országos lefedettséggel a védőnőkön és a Kulcs Patika országos hálózatán keresztül, valamint bababoltokban és kismamaruhaboltokban elérhető a várandós Édesanyák részére. Keresd benne babylove kupont!

 

2009 óta ingyenes őssejt információs tanácsadással és nagy kedvezményekkel segítjük a várandós Édesanyákat.

 

További részletekért, kedvezményekért vagy ha további kérdésed tett fel itt:
ugyfelszolgalat@babamamatudakozo.hu
+3630-456-9639

 

Ajánló

A szülés egyértelmű jelei
Hogyan legyünk úrrá rajtuk.
Ismerd meg a gyakori okokat!