babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

5 +1 ok, amiért imádni fogod hordozós kabátodat (X)

2018-10-15

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Jön a tél, és a dilemma: Mit vegyek fel és hány rétegben? És a gyerkőc?!  A szép darabok helyett legtöbben sokszor a praktikusat és kényelmeset választjuk, de így is nehéz kikerülni a fagyoskodás-leizzadás folyton ismétlődő párharcát. Szerencsére végül mégis sikerül, egy anyuka tapasztalatait olvashatod a cikkben.

"1. Egy kabát, kettőnknek

Márciusra voltam kiírva Sárimmal, ezért téli kismama kabátot kerestem, olyat, amit a várandósság után tovább is viselhetek, sőt hordozhatok is benne. Nemsokára három márkára bukkantam, különböző árfekvésben. Sokat vacilláltam, hiszen ez egy hosszú távú befektetés, így végül a férjemmel közösen a magasabb minőség és ár mellett döntöttünk.

 

2. Várandós kabát

A babavárást nagyon szerettem, bár az öltözködés okozott nehézséget bőven. Emlékszem mekkora öröm volt, amikor a csodaszép és meleg Liliputi Mama Kabátomat először felvettem; sem a plusz kilókra, sem a decemberi jéghidegre nem voltam mérges.

 

3. Csinos kabát

Szép vs. praktikus ruha? Korábban azt sem bántam volna, ha Sárit egy meleg és kényelmes “zsákban” hordozom a téli hónapokban. Utólag örülök, hogy egy csodaszép, szűkített fazonú kabátom van, ráadásul a legpraktikusabb darab, amit találtam.

 

4. Hordozós kabát

Nagy megkönnyebbülés, hogy vége a végtelen ruha rétegeknek és az öltözéssel járó hisztiknek (a szomszédok azóta is hálásak). A kabát alatt érezzük egymás testközelségét és melegét, ami a kicsinek megnyugtató. Sárit pici babaként elöl hordoztam, majd ahogy nőtt, hátra tettem a hordozós betétet. A használati útmutató sokat segít ilyenkor.

 

5. Túlélő kabát

A praktikus oldal- és rejtett zsebek a telefon, cumi, játékok stb. tárolásában hasznosak, a kapucni pedig a süvítő szélben volt jó barátom. A kabát külseje hó- és eső álló, vízlepergető, belseje puha, poláros, ami akár -15 fokban is melegen tart. A kabáttal harmonizáló kiegészítőket is lehet kapni, nekem a babakapucni a kedvencem.

 

+1 Tartós kabát

Harmadik éve vagyok Liliputi Mama Kabát tulajdonos, és rajongó egyben. Sári egyre ritkábban kéredzkedik fel a hordozóba, így végre sima kabátként is hordhatom a mama kabátomat."

 

Ajánló

Jön a tél és nehéz kikerülni a fagyoskodás-leizzadás folyton ismétlődő párharcát
Hogyan segítsünk átvészelni?
Alakítsd ki a napirendjét!