babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Bambo Nature - Prémium minőségű pelenka (X)

2018-10-11

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Egyaránt törődik a gyermekével és a környezettel!

 

Mint szülők, legfőbb célunk, hogy a babánk boldog legyen, pelenkája kényelmes és száraz viselet maradjon. Nem kötünk kompromisszumot a minőség, biztonság és kényelem terén.

A Bambo Nature dán gyermekpelenka, amelyet a 30 éves tapasztalattal rendelkező, családi vállalkozásként működő Abena cég fejleszt és gyárt. Hitvallásuk, hogy amikor pelenkát választunk a babánk számára – semmiben ne kössünk kompromisszumot. Ezért kifejlesztették a prémium minőségű Bambo Nature pelenkát. 

 

Miért a Bambo Nature pelenka a legjobb választás a gyermeke számára? Bemutatjuk miben kiemelkedő ez a pelenka!

 

Egészséges és boldog bőr

Az egyik kulcsfontosságú tulajdonsága a pelenkának, hogy éjjel - nappal szárazon tartja a babák bőrét. A Bambo Naturet egy különleges top dry technológiával tervezték, hogy biztosítsák a gyors felszívódást, így a baba bőre mindig száraz marad. Ahhoz, hogy elkerüljük a kellemetlen és fájdalmas bőrkiütéseket a száraz bőr elengedhetetlen feltétel.

 

A mozgás szabadsága

A pelenkaméret megválasztása döntő, mert jól kell illeszkednie a babára, ezért fontos szempont a pelenka kialakítása. A Bambo Naturet úgy tervezték, hogy a rugalmas oldalpántokkal könnyen rögzíthető legyen, ezáltal tökéletesen illeszkedik. Ennek köszönhetően a pelenka viselése természetes érzetet biztosít a baba számára, megőrizve a mozgásszabadságot és minimalizálja a kifolyás lehetőségét.

A Bambo Nature kialakítását a normál fehérnemű viselésének érzete inspirálta. A felső réteg és a hátrész vékony, nagyon puha, textilérzetű anyag. Ennek köszönhetően nagyon kényelmes és nem irritálja a baba bőrét. Ez a prémium minőségű anyag teljesen légáteresztő, ezáltal a baba bőre száraz és egészséges marad.

 

Nem tartalmaz káros anyagokat

Biztosan állíthatjuk, hogy a Bambo Nature az egyik legbőrbarátabb pelenka a piacon. Magas minőségű, ellenőrzött anyagokból készül, amelyek nem tartalmaznak káros anyagokat vagy kemikáliákat amelyek az egészségre és a környezetre is károsak lehetnek.

 

biobaba2

 

A Bambo Nature gyártása során kiemelkedő szempont a környezetvédelem, a nyersanyagtól a termelésig, a fogyasztáson át a hulladékig. Például a pelenkákban lévő cellulóz, fenntartható erdőgazdálkodásból származnak, ahol csak annyi fát vágnak ki, amennyit az erdő természetes úton tud reprodukálni.

  • Az újszülöttkortól a pelenkás kor végéig 6 méretben és 2 nadrágpelenka méretben elérhetőek.
  • Termékeink között megtalálható a nedves törlőkendő is, amely hasonló gondossággal készült.

Keresd a Bambo Nature termékeket a Biobaba webáruház kínálatában!

http://www.biobaba.hu/webshop.php

Ajánló

Keltsük életre az érzéseket!
Számíts néhány álmatlan éjszakára!
A gyermek egészsége érdekében!