babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Fedezd fel a MAM Perfect cumikat! (X)

2018-05-03

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A fogdeformációk kockázatának csökkentésére kifejlesztve 

 

A szülők gyakran kérdezik orvosaikat a cumi használatról. A cumizás természetes szükséglet a babák számára, így fontos szerepet játszik a fejlődésükben. Hatással lehet azonban a fogak későbbi elhelyezkedésére és növekedésé­re.

A legfontosabb, hogy mit használ cumizáshoz a baba. A cumik sokkal jobb megoldást jelentenek az ujjnál, játékoknál vagy bármilyen más eszköznél. Nemcsak azért, mert egy­szerűbb leszokni róla, hanem azért is, mert bizonyított, hogy csökkenti a hirtelen bölcsőhalál (SIDS) esélyét.

 

De a cumik sem egyformák, ezért fontos, hogy figyelmet fordít­sunk arra, hogy a legmegfelelőbbet válasszuk ki. Más átlagos cumik túl nagy nyomást gyakorolhatnak a fogakra és az áll­kapocsra, mert nem megfelelő anyagból készülnek, és nem ideális az ergonómiai kialakításuk sem. De nem ez a helyzet a MAM Perfect cumival: orvos szakértőkkel folytatott intenzív együttműködés során és a hosszútávú tudományos kutatások alapján megerősítést nyert, hogy ezek a cumik segítik a fogak és az állkapocs egészséges fejlődését.

 

A szakértők egyetértenek abban, hogy minél vékonyabb és rugalmasabb a cumi szívókája nyakának kialakítása, annál kisebb nyomást gyakorol a baba fogaira és állkapcsára. Egy nemrégiben közzétett tanulmány alapján a MAM Perfect fogszabályzó cumik 60%-kal vékonyabbak és 4-szer rugalmasabbak, mint a piacon lévő más cumik, így szakértők által is ajánlhatóak az egészséges fogak és állkapocs kialakulásának segítésére és a fogdeformációk kockázatának csökkentésére. https://www.youtube.com/watch?v=SF6uaO3fMjs 

 

A MAM Perfect cuminak egyedileg fejlesztett tárolódoboza van, amely nemcsak tárolásra, hanem sterilizálásra is hasz­nálható. A sterilizálás mikrohullámú készülékben végezhető néhány egyszerű lépésben. Ez az önsterilizáló funkció bizto­sítja a MAM cumik gyors, energiatakarékos és higiénikus fer­tőtlenítését. https://www.youtube.com/watch?v=JvtezxTgUq0

 

Az innovatív MAM Perfect Night alvó cumijainkat még egy egyedülálló ’világító gombbal’ is ellátták, hogy könnyebben megtalálhatóak legyenek a sötétben, és ezzel is megkönnyítsük a babák és a szülők életét.

 

A babák első éveiben a cuminak számos előnye van. Mindemellett a babákat három éves korukig le kell szok­tatni a cumi használatáról, mivel ez fog leginkább hozzá­járulni ahhoz, hogy a fogak és az állkapocs egészségesen fejlődjenek. 

 

Ha szeretnél többet megtudni a fogszabályozó cumikról, kutatásokról és a MAM aktuális termékeről, akkor látogass el honlapunkra: www.mambaby.com/hu

 

Szeretnél további szakértői tippeket, tanácsokat a baba életkorának megfelelően? Regisztrálj honlapon a MAM Club programba és megajándékozunk 20% kedvezménnyel, mellyel olcsóbban juthatsz hozzá termékekhez.

Ajánló

A gyermek egészsége érdekében!
Egy kis segítség, ha úton van a testvér.
Tartsd be az alábbi tanácsokat!