babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Szájhigiénia a kezdetektől (X)

2018-06-29

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Már a terhesség alatt elkezdődik a még meg sem született baba fogápolása. Hiszen a gyermek fogai már az anyaméhben fejlődnek. Ezért az alapos szájhigiénia, a rendszeres szájápolás és a helyes táplálkozás már a kezdetektől nagyon fontos – az anyának és a gyermeknek is.

A baba születését követően még nagyobb hangsúly kapnak ezek a területek. Ahhoz, hogy a szájápolás napi rutinná váljon, nagyon korán el kell kezdeni. Csecsemőkorban még nincs szükség fogkefére, de mindenképpen ügyelni kell a baba szájüregének és ínyének tisztítására. Amíg nem bújtak ki az első fogak, puha, nedves ruhával vagy a kifejezetten erre kialakított szájápoló eszközzel lehet az ínyt, nyelvet megtörölni.


A szülők és a babák a MAM szájápoló termékekkel könnyedén kialakíthatják a korai szájápoló rutint és a fogápolást élménnyé varázsolhatják.


MAM szájápoló termékek


A fogorvosokkal kifejlesztett MAM termékek lépésről lépésre szoktatják hozzá a babákat a rendszeres szájápoláshoz. A trendi színek és formák felkeltik a babák érdeklődését és vidám élménnyé teszik a fogmosást.


A MAM szájápoló nyuszi tökéletes az első fogacskák tisztításához, vagy az érzékeny fogíny masszírozásához. A száj hátsó területei is könnyedén elérhetők vele. Különleges mikroszálas rostjaival óvatosan tisztítja a baba szájüregét és eltávolítja a baktériumokat.


Az első fognál elkezdett szájhigiénia segít a fogszuvasodást okozó baktériumok leküzdésében. A MAM fogmosástanuló fogkefét gyermekorvosokkal együtt fejlesztették ki, és a segít a gyermekeknek abban, hogy már korábban hozzászokjon a helyes fogmosási technikához. Legömbölyített sörtével ideális a baba fogának ápolására, és a hosszú nyél segít a közös fogmosás gyakorlásában.


MAM rágókák


Az egyedi MAM rágókák nemcsak a fogzást teszik könnyebbé, hanem fejlesztik az érzékeket és a babák aktív érzékelését.


Az új és extra könnyű MAM mini rágókák tökéletesen alkalmazkodnak a babák két fogzási fázisához és segítenek a babák nyugtatásában. Speciális 3D formájuk és különböző rágó felületei nemcsak azonnali megoldást nyújtanak a fogzással járó fájdalom megszüntetésére, hanem kifejlesztik a babák finom motorikus érzékeit is és a színekkel, formákkal és felületekkel felkeltik a babák érdeklődését.


Ha szeretnél többet megtudni a MAM szájápolást támogató eszközeiről és a szájápolás fontosságáról, akkor látogass el a www.mambaby.com/hu honlapra.


Szeretnél további szakértői tippeket, tanácsokat a baba életkorának megfelelően? Regisztrálj a honlapon a MAM Club programba és 20% kedvezményben részesülsz, mellyel olcsóbban juthatsz hozzá a termékekhez.

Ajánló

Mit tehetünk gyermekeinkért?
Mire figyeljünk...
Keltsük életre az érzéseket!