babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Kreatív Lurkó Játék Webáruház

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?
Kreatív Lurkó Játék Webáruház (Cégazonosító: 70719)
CÉGADATOK
Honlapwww.kreativlurko.hu
MegyeBudapest
VárosBudapest
Cím1172 Budapest, Piski utca 25.
E-mailinfo@kreativlurko.hu
Telefon+36205568961
Fax-
Cégkategóriakiskereskedés
Tevékenységi kör
Termék / Szolgáltatás
Márka
Céginformáció

Kedves Anyukák, Apukák, Nagyszülők!


A Kreatív Lurkó játék webáruház azon szülők és nagyszülők igényeit hivatott kielégíteni, akik tudják, hogy a gyermekek a játék során ismerkednek a világgal, tanulják a formákat, ügyesednek, okosodnak a játék által. 

De mi tudjuk, ahogy Önök is, hogy nem mindegy milyen játékkal játszanak gyermekeink. A jól megválasztott és kiskorban elkezdett tudatos játékválasztással segíthetünk nekik, hogy a megfelelő készségeik, képességeik kialakuljanak. Ezek a képességek segítik őket, hogy magabiztos, önálló boldog felnőtteké váljanak.A Kreatív Lurkó játék webáruház ebben segít. Mégpedig a leválogatott játék készlettel és a webáruházban kialakított kategóriákkal, amelyek segítenek eligazodni a sok-sok játék között.

A Mit játsszunk ma? blogban pedig otthon is elkészíthető játékötletekkel segítjük az olvasóinkat. Hírlevelünkre feliratkozva a gyermekeink önbizalmának erősítéséhez adunk hasznos tippeket.

A Kreatív Lurkó Facebook oldalán pedig olyan közösséget építünk, ahol a felelős szülők találnak napi tippeket, ötleteket. A gyermeknevelésben a szeretet a leghatékonyabb eszköz, a szeretetünket pedig a közös játékkal, élményekkel és egymásra figyeléssel tudjuk a leghatékonyabban kifejezni.