babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Pingálók Kreatív Műhely Kft.

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?
Pingálók Kreatív Műhely Kft. (Cégazonosító: 70712)
CÉGADATOK
Honlapwww.gyerekszobabutor.hu/
MegyeSzabolcs-Szatmár-Bereg
VárosNyíregyháza
Cím4400 Nyíregyháza, Körte utca 45. 2/7.
E-mailgyerekszobabutor@pingalok.hu, gyerekszobafestes@pingalok.hu
Telefon+36305504766
Fax-
Cégkategóriagyártó, forgalmazó
Tevékenységi kör
Termék / Szolgáltatás
Márka
Céginformáció

Nálunk a gyerekszoba ajtajából nyílik Meseország!!!
A gyerekeket nagyon boldoggá lehet tenni azzal, ha a kedvenc mesehősük környezetét teremtjük a gyerekszobába, ha Meseországba röpíthetjük őket. A Pingálók Kreatív Műhely Kft. feladata, hogy a gyerekek képzeletvilágát megvalósítsa gyerekbútorok formájában, a gyerekszoba dekorációjában, hogy a kedvenc mesefigurák környezetét életre keltse.
2008 óta tervezünk és kivitelezünk tematikus babaszobákat, gyerekszobákat. Az általunk berendezett gyerekszoba maga CSODAORSZÁG! Nálunk semi sem az, ami első pillantásra látszik.

 

Dekorációs falfestés

Mesevilágot teremtünk a gyerekszoba falára a kedvenc mesehősökkel! Bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani. Legyen egyedi figurákról, vagy élethű állatvilág falra való megálmodásáról szó.
A gyerekeken túl a felnőttekre is gondolunk. Dizájnos falfestéseket készítünk a konyhád, fürdőszobád, vagy akár a hálószobád falára.
Akkor is minket hívj, ha a vendégeidet le akarod nyűgözni a wellness helyiségeddel. A medence partjára varázsoljuk Balit, Tájföldet, Mexikót…stb.

- Egyedi gyerekbútorok

Exkluzív formavilágú baba- és gyerekbútorokat tervezünk, gyártunk. Mesterfokon kivitelezünk kalózos, hercegnős, star wars-os és más tematikus gyerekszobákat.

- Sorozat gyártású baba- és gyerekbútorok

Az egyedi gyerekszobákon túl, 2014-től a dizájnos gyerekbútorink a nagy közönség számára is elérhetővé válnak. A TRENDIKÓ márkajelzésű bútorokat saját magunk tervezzük és gyártjuk. Az ULI, BOHÉMIA, KARIBI elnevezésű bútorcsaládjaink a baba megszületésétől kezdve végig vezetik a gyereket a tini korszak végeztéig. Az induló bababútor szett bármikor bővíthető. A bútorainkat díszítő 3D-s dekorációk folyamatosan cserélhetőek.


- „Óriás” méretű falmatricák tervezése, gyártása

Ha nem szeretnél nagyobb összeget költeni falfestésre, akkor keresd a nagyméretű falmatricáinkat. A piacon egyedien „óriás” méretűnek számítanak.

 

* Kedvezmény mértéke:
5% az egyedi tervezésű és kivitelezésű bútorok esetében
25% sorozat bútoraik, úgy mint az ULI, BOHÉMIA, KARIBI bútorcsaládok esetében
10% egyedi falfestésre