babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?
3 találat összesen
 
Honlapwww.gyerektanc.hu
MegyePest
VárosSzigethalom
Cím2315 Szigethalom, Nyúl u. 4.
E-mailinfo@gyerektanc.hu
Telefon70/313-8423
Fax-
Cégkategóriaszolgáltató
Tevékenységi kör
Termék / Szolgáltatás
Céginformáció

A SISSY DANCE szeretettel várja a (3-20 éves) gyermekeket disco-és show tánc műfajban, fellépési lehetőséggel, táncversennyel. A SISSY DANCE KFT. TÁNCOST/TÁNCOKTATÓT KERES MODERN TÁNC MŰFAJBAN: (JAZZBALETT, SZÍNPADI LÁTVÁNYTÁNC, SHOWTÁNC, DISCOTÁNC ). Érdeklődni: Molnár Szilvia: 06-70-313-84-23. www.gyerektanc.hu Várjuk megrendelését rendezvények, szalon megnyitók, születésnapok, zsúrok, Mikulás, Karácsony, Farsang, Húsvét, Majális, Juniális és egyéb fesztiválok alkalmára, háttértánc koreográfiákhoz, vagy koncertek, műsorok betéteként! Érdeklődni: Molnár Szilvia: 06-70-313-84-23. www.gyerektanc.hu

2. Ferenczi Anikó (Cégazonosító: 69236)
 
Honlapwww.eletlang.ucoz.hu
MegyeBudapest
VárosBudapest
Címxxxx Budapest, -
E-mailancsa001@gmail.com
Telefon+36204195421
Fax-
Cégkategóriaszolgáltató
Tevékenységi kör
Termék / Szolgáltatás
Céginformáció

* 1. 1, 5 órás masszázs + kismama meditáció

   2. 1 vagy 1/2 órás masszázs + egyéni oldás (addot problémá(k)ra)

 

10% kedvezmény kedvezmény az alábbi szolgáltatások valamelyikére:

 

1. egyéni oldás (adott problémá(k)ra)

2. 1, 5 órás masszázs

 

A kedvezmények mértéke időszakos. Az aktuális árakról, a Klub Kártya kedvezményekről a honlapon (www.eletlang.ucoz.hu) értesülhetnek az ügyfelek. 

 

Mert az Egész-ség, a Most: Te vagy.... találj magadra / babádra... hogy tovább teljesedhess.... mert... "csak az a valóság, amit Te valóságnak élsz meg .... és kinyithatsz egy teljesen más valóságot magadnak... " Szeretettel és mosollyal várlak foglalkozásaimon....

 
Honlapwww.kelebektanciskola.ewk.hu, www.pozitivcentrum.ewk.hu
MegyeHajdú-Bihar
VárosDebrecen
Cím4029 Debrecen, Domb utca 1. II. emelet
E-mailkelebektanciskola@gmail.com, pozitivcentrumkft@gmail.com
Telefon+36209298729, +36209314367
Fax-
Cégkategóriaszolgáltató
Tevékenységi kör
Termék / Szolgáltatás
Márka
Céginformáció

Vállalkozásunk főprofilja a mozgás által az egészséges életmód  népszerűsítése, a túlsúlyos hölgyek, gyerekek lefogyasztása, valamint a súlyukkal elégedett hölgyek testi és lelki megújítása, nőies nővé "varázsolása" személyre szabott ingyenes tanácsadással és iránymutatással. Ezért várjuk azokat a hölgyeket is, akik nem fogyni, hanem formában szeretnék tartani magukat, akik szeretnék kondíciójukat javítani, vagy épp megtartani! A Pozitív Centrum Egészséges Életmód és Oktató Központban sokféle tanfolyam, OKJ-s képzés és okleveles szakmai képzés közül választhatnak a látogatók. A gyerekek részére  Tánciskolánkban, amely immáron 33 éve oktat gyerekeket és felnőtteket egyaránt, a Balett, Művészi torna, Hip-Hop és Modern tánc tanfolyamait tudjuk ajánlani. A hölgyek az Alakformáló Hastánc, a Zsírégető Latin Fitness tánc, a Fitt tánc hagyományos táncokkal tanfolyamok közül választhatnak. A párok részére Társastánc kurzust ajánlunk. Ezen kívül a Központban különböző rendezvényeken, programokon is részt vehetnek a látogatók. A Centrum tanfolyamai, rendezvényei tükrös teremben vannak. Vendégeink, tanítványaink részére külön társalgót és külön öltözőt biztosítunk.

GYEREKEKNEK: balett, művészi torna, modern tánc, hip-hop tanfolyamok
FELNŐTTEKNEK: fitt tánc, latin fitness tánc, hastánc, társastánc tanfolyamok
SZAKMAI FELNŐTTKÉPZÉS: sportoktató, táncoktató, egyéb szakmai képzések
* 20% kedvezmény vehető igénybe a szakmai felnőttképzési díjra vonatkozóan egy összegű képzési díjfizetés, illetve részletfizetés választása esetén is. A kedvezmény a weboldalon feltüntetett aktuális kedvezménnyel összevonható. A kedvezmény a tánc, torna tanfolyamokra, valamint a 0-Ft képzési díjú képzésekre nem vonatkozik. További információ a 0620931-4367-es számon kérhető.