babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?
3 találat összesen
1. EGMONT (Cégazonosító: 57248)
 
Honlapwww.egmont.hu
MegyeBudapest
VárosBudapest
Cím1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.
E-mailegmont@egmont.hu
Telefon1/464-3906, 1/577-3620
Fax-
Cégkategóriaszolgáltató
Tevékenységi kör
Termék / Szolgáltatás
Márka
Céginformáció

Az Egmont alapítványi tulajdonban lévő. üzleti tevékenységét az alapítvány jótékony céljai érdekében kifejtő médiacsoport. Egmont H. Petersen válalkozása 1878-ban, Koppenhágában egyszemélyes nyomdászatként indult.
A vállalatcsoport a 2004-es évben 1 milliárd € forgalmat bonyolított gyermekeknekíródott kiadványokból.
Az Egmont csoport ma Skandináviában egyik meghatározó médiavállalata, Európában pedig vezető a gyermekeknek és az ifjúsági korosztálynak szánt nyomtatott sajtótermékek piacán.
Vállalatunk hivaásának érzi színvonalas, tartalmas kiadványok megjelentetésést a lehető legszélesebb választékban. A cég 129 éves története alatt a vásárlók elégedettsége azt mutatja, erőfeszítéseink gyümölcsözőek.
Az Egmont Magyarországon
Az Egmont 1989-ben nyitott irodát Budapesten. A csoport magyar tagja az Egmont Hungary Kiadó három üzletágában is sikeresen tevékenykedik.
Elmondhatjuk, hogy gyermek- és Ifjúsági kiadványainkkal a piac vezető kiadói között foglalunk helyet. Az elmúlt öt évben az Egmont GyermekBirodalom olvasói 4, 4 millió példány könyvet, valamint 7, 6 millió magazint tudhattak magukénak.

2. Sanoma Budapest Kiadó Rt. (Cégazonosító: 8861)
 
Honlapwww.sanomabp.hu
MegyeBudapest
VárosBudapest
Cím-
E-mail-
Telefon-
Fax-
Cégkategóriaszolgáltató
Tevékenységi kör
Termék / Szolgáltatás
Márka
Céginformáció

"A Sanoma Budapest Kiadói Rt. Magyarország egyik legnagyobb magyar médiavállalata, a nyomtatott sajtópiac vezetője. A magazinpiacon a kiadó 32%-os piaci részesedéssel rendelkezik. "

3. Diéta és Fitnesz Magazin (Cégazonosító: 67014)
 
Honlapwww.dietafitnesz.hu
MegyeBudapest
VárosBudapest
Cím1036 Budapest, Lajos u. 48-66. B/2.
E-mailelofizetes@geomedia.hu
Telefon06-40/200-764
Fax-
Cégkategóriaszolgáltató
Tevékenységi kör
Termék / Szolgáltatás
Márka
Céginformáció

A Diéta és Fitnesz magazin havonta megjelenő, női életmód magazin.
A magazinról:
A felgyorsult világban egyre több embernek okoz egészségügyi problémát a helytelen táplálkozás, az egészségtelen életmód, az elhízás. A fogyókúrázás bizony gyakran a kísérletezés terepe, mert nincsen egyetlen és üdvözítő módszer. Mi ebben nyújtunk segítséget Önöknek: általunk is kipróbált, működő megoldásokat arra, hogy hatékonyan és egészségesen fogyjanak. Életmódprogramjainkon keresztül megtapasztalhatják, hogyan vegyék figyelembe saját igényeiket és lehetőségeiket, azaz hogyan szabhatják saját személyükre a diétájukat. A fogyókúrán túl több témával is foglalkozunk hónapról-hónapra, így olvashatnak életmódról, egészségről, a lélek dolgairól, természetgyógyászatról és mindezek mellett szépségápolási tanácsokat adunk, mozgás anyagokat jelentetünk meg, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy megkapjanak mindent, amitől szebb az élet.

Ráadásul! A 2011-es évben kiemelt figyelmet fordítunk a kismamákra, anyukákra, kisgyermekes családokra. Minden lapszámban több oldalon keresztül foglalkozunka terhességre való felkészüléssel, a szülés utáni testi - lelki regenerációval, kisgyermekek táplálásával.

* Kedvezmény:
Diéta és Fitnesz magazin negyedéves (1380 Ft), féléves (2580 Ft)és éves (4920 Ft) előfizetésének árából. Az előfizetési szándékot a kiadó kékszámán (40-200-764), vagy az elofizetes@geomedia.hu címen jelezhetik. Kérjük tüntesse fel a Klub Kártya számát, hogy érvényesíteni tudjuk a fenti árakból a kedvezményt.