babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Az ünnepi várakozás és az ajándékozás perceire - Dr. Hauschka ajándékcsomagok (X)

2018-11-07

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Igényes, limitált kiadású szettek. Egy ajándék, ami nem hagy alább meglepetésiével: miután kivetted belőle a termékeket, egyszerűen távolítsd el a belső tartóegységet és a doboz készen áll az újra felhasználásra.

Adventi kalendárium

 

24 zsákocskájában a legváltozatosabb Dr. Hauschka arc- és testápolás készítmények találhatók.

 

Reggeli üdvözlet - reggeli revitalizáló

 

Pezsdítsd fel a reggeli arcápolási rituáléd és köszöntsd az új napot egy mosollyal. A gazdag Rózsa nappali krém intenzív ápolást biztosít - a tisztítás és erősítés után-, felruházva a bőrt egy védő réteggel a téli időszak zordságával szemben, amikor a bőr érzékenyebb szokott lenni.

 

Tartalma: Limitált kiszerelésű Mélytisztító, 30 ml; Limitált kiszerelésű Arctonik, 30 ml; Rózsa nappali krém, 30 ml

 

Nappali harmónia - gazdag és kényeztető:

 

Lélegezd be az érzéki illatokat és tapasztald meg a különleges textúrákat a szettnek a segítségével. Élvezd a kellemes melegséget, melyet a Rózsa testápoló balzsam kínál, harmonizálja és erősíti a bőr természetes funkcióit. A Levendula-szantálfa testápoló balzsam megnyugtatja a bőrt és segít visszaállítani a bőr természetes egyensúlyát. A gazdag Mandula testápoló balzsam ápolja és nyugtatja a bőrt, főleg télre ajánljuk. 

 

Tartalma: Limitált kiszerelésű Rózsa testápoló balzsam, 30 ml; Limitált kiszerelésű Levendula-szantálfa testápoló balzsam, 30 ml; Limitált kiszerelésű Mandula testápoló balzsam, 30 ml

 

Bársonyos kezek - gyengéden erősítő:

 

Kezeinkkel megérintjük, és rendkívüli finomsággal érzékeljük a világot magunk körül. Gondoskodj róluk a kényeztető kézápoló szettel, mely puha, bársonyos bőrt, védelmet biztosít a kíméletlen téli időjárás idején.

 

Tartalma: Neem körömápoló stift, 3 ml; Kézkrém, 30 ml; Limitált kiadású Körömreszelő és polírozó

 

Ragyogó ajkak - sugárzóan szép:

 

Ez a fényűző ajándékcsomag az igazi szépséged segíti átragyogni. Akár barátokkal találkozol, akár egy elegáns karácsonyi ünneplésre vagy hivatalos, élvezd, hogy mindenki figyelmét megragadod.

 

Tartalma: Kiegyenlítő szájkontúr ceruza 00 (áttetsző); Limitált kiadású Rúzs 19; Limitált kiadású kompakt smink tükör (2 oldalú)

Ajánló

Alakmegőrző tippek Hollywoodból.
A terhességről őszintén.
Szakíts időt a feltöltődésre!