STRATÉGIAI PARTNERÜNK A KULCS PATIKA! KLUB KÁRTYÁNK ELÉRHET? ORSZÁGOS HÁLÓZATÁBAN! Kattints!

Természetes megoldás pigmentfoltokra (X)

2017-06-26

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Sokan úgy tartják, hogy a babavárás megszépíti a nőket, mégis vannak, akik a kilenc hónapban nem szívesen néznek tükörbe. Ennek egyik oka az, hogy a várandósság alatt zavaró pigmentfoltok alakulhatnak ki, leggyakrabban az arcon, vagyis igencsak szembetűnő helyen.

 

Mi áll a háttérben?


A pigmentfoltok megjelenésének hátterében legtöbbször a hormonális változások állnak, de sokat nyom a latban az is, hogy a várandósság alatt megnövekszik a szervezet ásványi anyag igénye. A szakértők szerint az örökletes tényezők is lényegesek, tehát hajlam kérdése is lehet, hogy kinél árnyékolja be ez az elváltozás a babavárás örömét. A bőrt érő napsugárzás szerepe sem elhanyagolható a pigmentfoltok kialakulásában, ezért az áldott állapotban lévő nőknek a megszokottnál is nagyobb figyelmet kellene fordítani a mértéktartó napozásra és a fényvédelemre.

 

Mit tehetsz a foltmentes babavárásért?


Bár a várandósság során zajló hormonális folyamatokat és genetikai adottságainkat nem tudjuk megváltoztatni, tehetünk azért, hogy a babavárás alatt is megőrizzük bőrünk szépségét.

  • Figyelj a jelekre! Szervezeted jelzi, ha hiányt szenved valamelyik ásványi sóból. Ha felborul a kálium sulfuricum egyensúlya, arra pigmentációs zavarok (szeplők és májfoltok megjelenése), a belső szemzug barnás elszíneződése vagy az arc bőrének okkersárga árnyalata utalhat. 
  • A mindennapos bőrápolás során használd a Nr. 6-os Schüssler natúr krémet pigmentációs problémákra! A benne lévő Nr.6 Schüssler-féle Kalium sulfuricum ásványi só segíthet a pigmentációs zavarok kezelésében, miközben enyhe fényvédelmet is biztosít a bőrnek. 
  • Fontos, hogy kismamaként és a szoptatás során is ügyelj a kiegyensúlyozott, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag táplálkozásra!

 

Nagy segítség kismamáknak


A Schüssler natúr kozmetikumok gyártása során csak natúr hatóanyagok kerülnek felhasználásra, a termékek parabén- és kőolajszármazék-mentesek és nem tartalmaznak allergéneket, így a várandósság alatt is biztonsággal használhatók. A Schüssler Natur CosMEDics csapata 100% termékgaranciát vállal minden termékére.

Ajánló

A szárazbabtól a bazsalikomig.
Felejtsd el a radírt, és a tonikot is!
Gyermekáldás luxuskörnyezetben.