babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Ünnepeld egyedi szépséged Dr. Hauschka sminkkel (X)

2018-11-30

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Mi teszi különlegessé a Dr. Hauschka smink termékeket?

 

A színek sokfélesége, egyedisége és harmóniája párosul egy különlegesen elegáns, új külső megjelenéssel. Természetesen ragyogó színek ásványi pigmentekből.

 

Prémium minőségű gondosan válogatott, természetes alapanyagokból készül. A különleges gyógynövény kivonatok segítik a bőr természetes funkcióinak aktiválását, holisztikusan hatnak a test, a lélek és a szellem egységére.

 

Egyéni, mivel a Dr. Hauschka smink termékek a felhasználó bőrtónusát alapul véve egyedi árnyalatokat bontakoztatnak ki a bőrön, természetes szépségünket jeleníti meg.

 

A legmagasabb szintű NATRUE minősítés garantálja a termékek prémium minőségét, mentesek a szintetikus illatanyagoktól, tartósítószerektől, ásványi olajoktól, parabénektől, szilikonoktól és PEG-ektől.

 

Finomtól a drámai hatásig

 

Kifejező tekintet a középpontban - hangsúlyozd szemeid egyediségét az örökérvényű Új Dr. Hauschka Szemhéjtusokkal. Könnyebb használat, hosszantartó hatás - új receptúrával az egyedi végeredményért, klasszikus fekete és lágy barna árnyalatokban.

 

Az ásványi pigmenteknek és gyógynövény kivonatoknak köszönhetően nyugtatja és ápolja is egyben az érzékeny bőrt.

 

Karim Sattar, a Dr. Hauschka nemzetközi sminkmesterének ajánlása:

„A tökéletes tusvonal érdekében rajzolj egy pontot a szem külső sarkába oda, ahova a vonalat szeretnéd húzni. Középről indulva kezdj rajzolni egy vékony vonalat a pont irányába, majd folytasd a vonalat a szem közepétől a belső szemzug felé. Szükség esetén feszítsd meg gyengéden a szemhéjad, de ne túl erősen, mert megváltoztathatja a vonalat.”

 

Bársonyos ajkak

 

Új áttetsző Kiemelő Szájfény. Ápoló és tápláló hatású készítmény, mely csillogó fényt ad az ajkaknak.

 

Sugárzó, tartós ragyogás az ásványi gyöngyház-pigmenteknek köszönhetően. Az ajkak finom bőrét a szájfényben lévő értékes gyógynövény összetevők, természetes viaszok és olajok táplálják.

 

Karim Sattar tippjei:

„A természetes ragyogásért elég csak Kiemelő Szájfényt felvinned, ami a mindennapi ápolás részét képezi. Annak érdekében, hogy kedvenc szájceruzád színe igazán ragyoghasson, tégy a ceruza végére egy kis Kiemelő Szájfényt, majd vidd fel második rétegként ajkaidra. A káprázatos hatásért használhatod bármilyen árnyalatú rúzs fölé.”

Ajánló

Tippek, ha kifogytál az ötletekből.
Szakíts időt a feltöltődésre!
CsinianyaBOX-ot tele csupa-csupa kismama termékkel