babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Képekkel gyakran többet lehet elmondani, mint szavakkal! Készítsd el gyermeked, családod ALBUMÁT és mutasd meg barátaidnak. Gyönyörködj a többiek gyermekeiben is! A babamamatudakozo.hu ALBUMTÁRában válaszd ki a listából a keresett ALBUM kezdőbetűjét vagy keress a létrehozók szerint. Lehetőséged van csak fiú, csak lány és vegyes ALBUMOK között is böngészni.

nyereményjáték

A legaranyosabb albumok létrehozóit havonta értékes nyereményekkel jutalmazzuk! Gyere és hozz létre minél több ALBUMot a fantasztikus nyereményekért gyermekednek.

image
image
image

funkciók

 • 24 Album 24 képpel
 • Albumtár (A-Z; fiúk/lányok)
 • Legfrissebb albumok
 • Legnépszerűbb albumok
 • Egyedi képkeret
 • Album elnevezése
 • Album leírása
 • Nagyítás
 • Smiley-k beszúrása
 • Küldés képeslapként
 • Kép nyomtatása
 • Album linkjének elküldése

létrehozás

image

LÉTREHOZÁS

Új albumot ezen az oldalon tudsz létrehozni. Add meg az ALBUM nevét és leírását. Az ALBUM nevére való kattintással helyezheted el benne a képeket. Kérjük, válaszd ki, az ALBUM típusát (fiú, lány, vegyes). Itt döntheted el, hogy publikus legyen, avagy sem, melyet természetesen később is módosíthatsz.

FIGYELEM! Publikussá kizárólag babákkal, gyermekekkel kapcsolatos ALBUMaitokat tegyétek.

Természetesen lehetőség van más témájú képeket is feltölteni, ebben az esetben ne tedd nyilvánossá. Ellenkező esetben moderátoraink azonnal törölni fogják ALBUModat az összes benne szereplő képpel együtt.

 

 

       MÓDOSÍTÁS

       Itt láthatod az általad létrehozott ALBUMok listáját és a benne található képeidet.
       Ha új képet szeretnél felvinni, vagy egy ALBUModat módosítani, törölni, kattints az   ALBUM nevére, vagy a képfeltöltésre.

       Módosítás vagy törlés esetén kattints a képek alatt található megfelelő ikonra. Képeid sorrendjét szintén itt tudod változtatni.

       Az ALBUMban megjelenő képek további felhasználásáért a babamamatudakozo.hu nem vállal felelősséget!

a hónap játéka rovat

Ez a kiskutyás labda egy teljesen újszerű játéklehetőség a baba számára, aki együtt hancúrozhat a kiskutyával, így fejlődik a mozgása, miközben a betűkről, ellentétpárokról, köszönésekről tanulhat és elsajátíthatja az első szavakat. A labda három, a baba különböző fejlettségi szintjének megfelelő funkcióban nyújt vidám tanulást és tennivalókat a kicsinek: játék hason fekve, üldögélve és kúszva-mászva. A legkisebbeknek az elöl található nagy tükör lehetőséget ad saját maguk felfedezésére, mialatt a hasukon fekve játszanak. Az ülni tudó baba a kedves kiskutya figurát püfölheti, amely ennek hatására gyerekdalokat játszik, miközben fejleszti a gyermek finommotoros készségeit. Amint a csöppség készen áll a jövés-menésre, nagy vidámságot fog okozni a padlón gurítható kiskutya, amely ilyenkor izgalmas hangokat, dallamokat és mondókákat játszik le, és arra ösztönzi a babát, hogy újra és újra utána másszon. Kisgyermeke imádni fogja a több mint 25 gyerekdalt, dallamot és mondókát, amelyet lejátszik! Magyar nyelvű termék.

A labda hány db, a baba különböző fejlettségi szintjének megfelelő funkcióban nyújt vidám tanulást és tennivalókat a kicsinek?

a helyes válasz:
Kérjük, értékeld a terméket:
Kérjük, értékeld szövegesen is!
 
1

Egy

 
2

Kettő

 
3

Három