babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Berkemann Hungary Bt.

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?
Berkemann Hungary Bt. (Cégazonosító: 68020)
CÉGADATOK
Honlapwww.berkemann.hu
MegyeBács-Kiskun
VárosKiskunfélegyháza
Cím6100 Kiskunfélegyháza, Majsai út 30.
E-mailbalanyi.melinda@gmail.com
Telefon+36303119773
Fax76/561-022
Cégkategóriakiskereskedés, forgalmazó
Termék / Szolgáltatás
Céginformáció

Berkemann – ahol a kényelem születik

 

Amikor gyermeket vársz, és a szíved alatt szépen növekszik a várva várt csoda, a lábaidra, a gerincoszlopodra és az ízületeidre egyre nagyobb terhelés nehezedik. Éppen ezért nagyon fontos, hogy olyan lábbelit viselj, ami egészséges lépteket biztosít! Ebben segít neked a Berkemann!

 

Ismerj meg bennünket!

 

A Berkemann története 1885-ben, Hamburgban kezdődött. A családi manufaktúraként indult vállalat különleges minőségű cipőket kezdett el gyártani, és Heinrich Ad. Berkemann szerény műhelye hamarosan kisüzemmé nőtte ki magát.

 

Az elmúlt közel 140 év során több mint 40 országban ismerték meg a márkát, melynek legfontosabb védjegyévé vált a megfelelő talpkialakítás. A lábbelik lelke ugyanis nem más, mint az anatómiai talpbetét.

 

Ha egy Berkemann modell belső talprészén végighúzzuk a kezünket, úgy érezzük, olyan, mint egy domborzati térkép. Ez nem más, mint az anatómiai talpkialakítás. Míg a sarokágy a láb egyensúlyát biztosítja, a lábujjak alatti alátámasztás a gördülést segíti elő minden egyes lépésnél. A kettő közti domborulat pedig a haránt- és hosszboltozati emelő. A talpbetét domborzati felülete követi a helyes talptérképet, ott tölti ki a talp domborulatait, ahol kell.

 

De miért is olyan fontos ez a terhesség ideje alatt?  

 

A várandósság ideje alatt számos változás megy végbe a kismamák testében. Miközben növekszik a baba súlya, egyre nagyobb terhelés nehezedik a lábakra, a gerincre és az ízületekre. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogyan oszlik el a súly a talpunkon. Emellett pedig a terhesség hatására a szalagok az egész testünkben lazulnak, és ez alól nem kivétel a láb sem. Pontosan ezért olyan fontos a megfelelő alátámasztás a cipőben, papucsban.

 

Tudtad, hogy Magyarországon készül?   

 

1997 óta minden pár Berkemann, amit a világ bármely pontján viselnek, Magyarországon, Kiskunfélegyházán készül. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy ezek a kényelmes és egészséges lábbelik hazai cipészmesterek kezei között születnek meg rendkívül sok kézi munkával. Minden egyes pár cipőt vagy papucsot legalább százhúsz alkalommal veszünk kézbe, mire elnyeri végleges formáját. Ez a prémium minőség egyik kulcsa.

 

Tedd próbára a Berkemann kényelmét, és mi vigyázni fogunk lépteid egészségére a várandósság ideje alatt, és akkor is, amikor már a játszótéren szaladsz majd gyermeked után!

 

Kattints a www.kismamapapucs.hu weboldalra, ahol most 5000 Ft kedvezménnyel lehet a tiéd egy Berkemann lábbeli! Sőt a honlapon szakértői videókkal is várunk, amikből megtudhatod, hogy milyen változások zajlanak le a testedben és a lelkedben a várandósság ideje alatt! 

Termék / szolgáltatás képek
small
small
small
small
small
small
small
small
small
small
small
small