babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?
3 találat összesen
1. BIOGAIA (Cégazonosító: 70700)
 
Honlapwww.biogaia.hu
MegyeBudapest
VárosBudapest
Cím1021 Budapest, Budakeszi út 51.
E-mailinfo@biogaia.hu
Telefon+36707720262
Fax-
Cégkategóriaforgalmazó
Tevékenységi kör
Termék / Szolgáltatás
Márka
Céginformáció

A BioGaia innovatív svéd biotechnológiai vállalat, a baktériumokkal kapcsolatos mikrobiológiai fejlesztések területén a világ vezető és szakértő cégei között tartják számon, köszönhetően az ezen a területen szerzett 20 éves tapasztalatunknak. Fő tevékenységi területünk a baktériumokkal kapcsolatos fejlesztések, valamint a Lactobacillus reuterit tartalmazó termékeke értékesítése.

 

A Lactobacillus reuterit az emberi szervezetben már születésünktől fogva természetesen kolonizálódó törzs, mely a szoptató anyák tejéből is izolálható. Egyike azon kevés lactobacillus-törzseknek, melyek kifejezetten az emberi bélrendszerben történő életre adoptálódtak; tökéletes szimbiózisban él velünk. Egyben a világ egyik legkutatottabb baktériumtörzse. Máig, mintegy 203 evidencia-szintű - nemzetközi tudományos irodalomban is publikált - kettős vak placebo-kontrollált, rnadomizált tanulmányban vizsgálták.

 

A BioGaia ProTectis® készítményekben található Lactobacillus reuteri Protectis® egy, a BioGaia által szabadalmaztatott baktériumtörzs, melynek jótékony hatásait az elmúlt évtizedekben számos klinikai vizsgálatban kutatták.

 

A magyarországi patikákban, illetve partnerüzletünkben és webshopokban jelenleg az alábbi BioGaia termékek érhetők el:

 

- BioGaia Baby cseppek

- BioGaia Junior rágótabletták

- BioGaia Felnőtteknek rágótabletták

- BioGaia ORS

- BioGaia Gastrus Total rágótabletta

 

HOL TUDOM MEGVENNI?

 

Patikákban, Brendon áruházakban, illetve:

www.brendon.hu

www.internetpatika.hu

www.prevenciopatika.hu

Termék / szolgáltatás képek
small
small
small
small
2. Penta Pharma Kft. (Cégazonosító: 10967)
 
Honlapwww.pentapharma.hu
MegyeBudapest
VárosBudapest
Cím1052 Budapest, Petőfi S. u. 11. 2/20
E-mailinfo@pentapharma.hu
Telefon+3619193354
Fax+3619190354
Cégkategóriaforgalmazó
Termék / Szolgáltatás
Márka
Céginformáció

Cégünk gyógytermékekből, gyógyszerekből, étrend-kiegészítőkből, kozmetikai és higiéniai cikkekből álló, kiterjedt termékskálát importál és forgalmaz. A cég termékválasztéka a Dr. A.& L. Schmidgall és a HEDOGA AG saját márkáin túl különböző gyártóktól származó egyéb márkákból áll. Mint kizárólagos forgalmazó, elsősorban a német nyelvterületről képviselünk gyártókat a magyar piacon.

Termék / szolgáltatás képek
small
small
small
small
3. Gebauer Pharma Kft. (Cégazonosító: 68277)
 
Honlapwww.gebauerpharma.hu
MegyeBudapest
VárosBudapest
Cím1031 Budapest, Keve utca 51.
E-mailinfo@gebauerpharma.hu
Telefon+3612421673, +36208280000
Fax+3614540428
Cégkategóriakiskereskedés, szolgáltató, forgalmazó
Tevékenységi kör
Termék / Szolgáltatás
Márka
Céginformáció

A Gebauer Pharma Kft online patika áruházában elsősorban otthon elvégezhető, biztonságos és gyors egészségügyi gyorsteszteket kínál a vásárlók figyelmébe. Kínálatunkban különböző kiszerelésben megtalálhatók ovulációs-, terhességi- és menopauza gyorstesztek egyaránt. "Babát akarok!" csomagjainkban gazdaságos összeállításban vásárolhatók meg "babatervező" termékeink, olcsóbban, mintha külön-külön vásárolná meg őket a felhasználó. A magyar piacon kuriózumnak számít áruházunk sikerterméke, PG/53 ovulációs mikroszkóp termékünk, melynek segítségével hölgyek bárhol-bármikor és akárhányszor ellenőrizhetik fogamzásképességüket. Ez a kis mikroszkóp sok ezer párnak bizonyítottan segített a megfoganás elérésében. Áruházunkban ezen kívül megtalálható számos kiváló termék mely az egész család egészségét szolgálja. Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük válogatott termékekkel, hogy minél szélesebb palettával várjuk látogatóinkat.