STRATÉGIAI PARTNERÜNK A KULCS PATIKA! KLUB KÁRTYÁNK ELÉRHETŐ ORSZÁGOS HÁLÓZATÁBAN! Kattints!

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?
A születés előtti fejlődés idején az embrió nem specializálódott alap-sejtekből épül fel, melyeket őssejteknek nevezünk. Ezek a sejtek fokozatosan alakulnak egyes szövetek sejtjeire és olyan szervekre, mint például a szív, bőr, vér, izom vagy agysejtek. A születés után ezekből az őssejtekből néhány a szervezetben marad, ezek a vérképző sejtek.

A köldökzsinórvér megmentheti a gyermek életét, több mint 80 súlyos megbetegedés gyógyítására alkalmazzák.

A köldökvér az újszülött vére, amely az elkötés után a köldökzsinórban és a méhlepényben marad. Általában a méhlepénnyel együtt semmisítik meg. A köldökvér kis részét pár alapvető biokémiai paraméter kivizsgálására használják, melyek az újszülött egészségi állapotát határozzák meg.

Az első köldökzsinórvér transzplantátumot 1988-ban használták fel gyógyítás céljából Párizsban. A beteg egy kisgyermek volt, aki komoly genetikai betegségben, Fanconi anémiában szenvedett. 

A vérképző sejtek átültetése ma több mint 80 féle megbetegedés gyógyításánál kerül alkalmazásra. A vérképző sejtek ma ismert forrásai a csontvelő vagy köldökzsinórvér.

Hálásak vagyunk bizalmadért, és köszönetünk jeléül fogadd el a babamamatudakozo Voucherét őssejtlevételre.

 

 

mom ON board

1

Demi Moore és Ashton Kutcher Hivatalos és nem hivatalos szakítás

Napi

Ne félj a sebektől. Mert igen, előfordul, hogy megsérülsz, és a seb fájni fog. De utána már elővigyázatosabb leszel, és nem követed el ugyanazt a hibát.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!