babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

PÁLYÁZATAINK

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

B&M Marketing Kft.

(Székhely: 2500 Esztergom, Erzsébet királyné utca 8-10., Telephely: 2509 Esztergom, Dorogi út 5-7. GRANTE IPARTELEP; adószám: 13843957-2-11; képviseli: Huber Katalin, ügyvezető) a GINOP-8.3.5-18/b azonosító jelű Mikro-, kis és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretében 22.000.000 Ft, azaz Huszonkétmillió Forint kölcsönben részesült. A Hitelprogram keretében nyújtott Kölcsön állami támogatásnak, formáját tekintve kamatmentes kölcsönnek minősül. A Kölcsön visszafizetésének végső lejárata: 2028.06.15.

Pályázati azonosító: GINOP-8.3.5-18/B.
A Forgóeszköz finanszírozás rövid bemutatása:

Cégcsoportunk Magyarország legnagyobb piac ismerettel és felhasználói adatbázissal rendelkező, kifejezetten a várandós nők és kisgyermekes anyukák igényeire szabott edukációs platformja és adatbázis marketinggel foglalkozó vállalkozásainak a kizárólagos tulajdonosa: babamamatudakozo.hu (B&M Marketing Kft.) és babamama CSOMAG (Life Bank Kft.). A társaság 2006-ban tudakozóként kezdte meg a működését, mely mostanra számos, magas hozzáadott értékű szolgáltatást nyújt mind a magánszemély felhasználók, mind a várandósokat és gyermekes családokat célzó vállalati szegmens részére. A több mint 17 éves működés eredményeként a közösséget alkotó várandós és gyermekes anyukák száma mára meghaladta a 300 ezer főt. Társaságunk számos növekedési lehetőséget lát a szolgáltatásai bővítésével, mely az edukációs csomagok célcsoportjának, valamint példányszámainak és az átvevőpontok számának növelésével jár. Célunk a finanszírozással, hogy a növekedési lehetőségek kihasználásával a Társaság bevételei és adózott nyeresége jelentősen növekedjen, és az árbevétel termelő képessége tovább erősödjön. Másodsorban célunk, hogy az általunk közvetített szolgáltatások révén partnereink nyereségességét és termelő képességét is növeljük, az általunk közvetített szolgáltatásokból származó eredmények kapcsán.

GYORSKERESŐ

Napi

Egyikünk élete sem könnyű. És akkor? Legyen bennünk kitartás, és mindenekelőtt bízzunk önmagunkban. Hinnünk kell benne, hogy tehetségesek vagyunk valamiben, és ezt a valamit -kerül, amibe kerül- meg tudjuk valósítani.

- Marie Curie -