babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?
3 találat összesen
1. KISMAMA Gardrób (Cégazonosító: 69991)
 
Honlapwww.kismamagardrob.hu
MegyeGyőr-Moson-Sopron
VárosGyőr
Cím9027 Győr, Nagysándor József u. 31. ETO Park, földszint
E-mailkismamagardrob@kabelnet.hu
Telefon70/426-9999
Fax-
Cégkategóriakiskereskedés
Tevékenységi kör
Termék / Szolgáltatás
Márka
Céginformáció

Egy kismamának fontos, hogy csinosan, divatosan és magabiztosan élje meg ezt a 9 csodálatos hónapot, hiszen ez a kisbabák egészséges fejlődését is szolgálja. Gyermekes szülőként, saját tapasztalatból tudjuk, hogy nem könnyű jó minőségű, divatos, kényelmes kismamaruhát találni. Mi rábukkantunk a legjobb kismamaruha gyártók, nagy tapasztalatra épülő kollekcióira, és megteremtettük a lehetőséget, hogy ezt minden kismama megismerhesse Győrben és környékén is.

Termékeink csinsosak, divatosak, természetes alapanyagúak, megfizethetőek, széles, jól variálható a választék, valamint kedves és hozzáértő a kiszolgálás.

 

Kismamaruháinkban meg tudod őrizni eredeti stílusodat, így biztosan megtalálod Nálunk az ízlésednek megfelelő ruhadarabokat.

 

Nézz be hozzánk, megéri!

 

A kismamákat csinos ruhákkal, a kispapákat olvasó fotellel, a lurkókat gyereksarokkal, a pocaklakókat pedig meleg szeretettel várjuk! :-)

 

Kate&Brown Kismamaruha Üzlet

Győr, ETO Park - földszint

Nyitva: H-V 10-18

2. Babavilág (Cégazonosító: 67137)
 
Honlapwww.babavilaggyor.atw.hu
MegyeGyőr-Moson-Sopron
VárosGyőr
Cím9021 Győr, Király u. 8.
E-mailbabavilaggyor@gmail.com
Telefon+36302983921
Fax-
Cégkategóriakiskereskedés
Tevékenységi kör
Termék / Szolgáltatás
Márka
Céginformáció

Kismama kollekciónkban mindent megtalál, ami a babavárás hónapjai alatt szükséges. Termékeink kényelmesek, praktikusak, éa kiváló minőségűek, amit a HelloBaby kollekció garantál.

Babaruháinkkal 44-es mérettől 98-as méretig várjuk vásárlóinkat.

3. MoNa Mama (Cégazonosító: 67125)
 
Honlapwww.monamama.hu
MegyePest
VárosCsomád
Cím2161 Csomád, Zahora u. 18.
E-mailinfo@monamama.hu
Telefon30/515-0538
Fax-
Cégkategóriagyártó, kiskereskedés, nagykereskedés
Tevékenységi kör
Termék / Szolgáltatás
Céginformáció

A MoNa Mama Kismama kollekció kialakításánál a fő cél a divatos,  mégis egyszerű és jól kombinálható ruhák megalkotása volt. A MoNa Mama ruhákkal Pocakosan is Stílusosan jelenhetsz meg, minden nap.
Már pár darab MoNa Mama modell beszerzésével biztosíthatod, hogy a babavárás 9 hónapja alatt is megőrizhesd stílusos megjelenésedet. Ruháink alapdarabjai lesznek kismama ruhatárodnak, mindezek mellett azonban tökéletesen kiegészítik majd normál ruhatáradat, hiszen számos kedvenc ruhadarabunkat pocakosan is tudjuk hordani, ha azokat ügyesen párosítjuk egy megfelelő kismama modellel.
A kismama ruhák legfontosabb kritériumai, a kényelmesség és a praktikusság. Mi ezen tulajdonságokat szem előtt tartva alakítottuk ki a MoNa Mama divatos  modelljeit.
Áraink kialakításánál szem előtt tartottuk, hogy a kismamák többsége nehezen szánja rá magát arra, hogy nagyobb beruházásokba bocsátkozzon, ruhatára teljes megújítását illetően, hiszen olyan átmenetinek tűnik ez a 9 hónap. A Mona Mama kollekciókat webáruházunkban (www.monamama.hu) és üzleteinkben érheted el:

  • Budapest, II. kerület, Fényes Elek u. 5.
  • Budapest, XIII. kerület, Radnóti Miklós u. 27.