babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Top 10 celebcsemete, mint stílusikon

2015-09-03

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Néhányan közülük nemhogy általános iskolások, de van, amelyikük koránál fogva még beszélni sem tud. Megjelenésük mégis irigylésre méltó, noha nyilván nem saját kifinomult ízlésüknek köszönhető. 

1. Violet Affleck
 
Ez a kislány nem fél a színektől. Minél élénkebb, mintásabb és színesebb, annál szívesebben hordja. Szülei, Jennifer Garner és Ben Affleck pedig sosem szabnak gátat lányuk fantáziájának.  Talán ennek is köszönhető, hogy Violet az egyik legkiegyensúlyozottabb gyermek Hollywoodban.

2. Harlow Madden

Ez a kislány szakasztott az édesanyja. Ugyanolyan természetességgel viseli a stílusos, bohém darabokat, mint Nicole Richie. Valami pedig azt súgja, hogy ő lesz az első lány az osztályban, aki maxi szoknyát és hatalmas méretű táskákat fog hordani.

3. Matilda Ledger

Esőkabát, sapka, gumicsizma, vagy hótaposó és leggings – szinte minden alkalommal. Heath Ledger és Michelle Williams kislánya mindig eszméletlenül vagány megjelenéssel bír.

4. Skyler Berman

Könnyű dolga van, hiszen a mamája, Rachel Zoe a celebeket öltözteti, és persze velük együtt a fiát, Skylert is.  Nem is kérdés tehát, hogy ő az egyik legjobban öltözött celebgyermek.

5. Shiloh Jolie-Pitt

Hollywood álompárjának, Brad Pittnek és Angelina Jolienak a lánya, Shiloh a 6. helyre került divatlistánkon. Állítólag sok ruháját a bátyjaitól örökli, mégis úgy viseli azokat, mintha kimondottan rá szabták volna őket. Nyakkendők, blézerek, szabadidőruhák…Ezek a darabok jellemzik Shiloh Jolie-Pitt öltözködését.   

6. Kingston Rossdale

A mini rocksztár!

7.  Zahara Jolie-Pitt

Testvérének, Shiloh-nak a szöges ellentéte, igazi kis hercegnő.

8. Mason Disick

Laza, de mindig kifogástalan!

9. Willow Smith

A vadóc.

10. Suri Cruise

Suri az elbűvölő, luxus, lányos stílus megtestesítője.

Ajánló

A nyár legforróbb színei
Szeretnél néhány ütős tippet?
A lényeg a részletekben rejlik.