STRATÉGIAI PARTNERÜNK A KULCS PATIKA! KLUB KÁRTYÁNK ELÉRHETŐ ORSZÁGOS HÁLÓZATÁBAN! Kattints!

Demi Moore és Ashton Kutcher

2014-09-03

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Ashton Kutcher (35) és Demi Moore (51) 6 évig éltek házasságban egymással, majd először 2011-ben szakítottak „nem hivatalosan”, amikor a média foglalkozni kezdett Ashton félrelépésével. 

A bulvárhírek szerint ugyanis amíg Demi Moore egy alkalommal San Diegóban tartózkodott férje összeszűrte a levet egy Sara Leal nevű hölggyel.

 

Ashton ugyan tagadta ezt a házasságtörő cselekedetét, de Demi Moore az eset után kijelentette, hogy vége a kapcsolatuknak és szakít Kutcher-ral. A szakításra valószínűleg sor is került, mert a pár különköltözött, és a pletykák szerint mindketten másokkal randevúzgattak, azonban érdekes módon jogi úton nem rendezték a kapcsolatukat egészen 2013 novemberéig.

 

Végül Ashton Kutcher ügyvédje, Laura Wasser nyújtotta be a bontó keresetet a bírósághoz november 26. napján. A sajtó csak találgatni tudott, hogy miért várt eddig az ex-pár a „hivatalos szakítással”, és hogy miért nem a női méltóságában megsértett Demi Moore kezdeményezte a válást. Az okokat és indítékokat jelenleg is homály fedi, ugyanis egyikük sem nyilatkozott ebben a témában.

 

Mindenesetre a válás igencsak időszerűnek mondható, ugyanis Ashton Kutcher és újdonsült kedvese Mila Kunis az év második felére első közös gyermeküket várják, Demi Moore pedig ugyancsak jó ideje jár együtt Peter Mortonnal, a Hard Rock Café alapítójával.

 

Így ért véget egy újabb álompár története, és kezdődött meg másik kettőé.

Ajánló

Hivatalos és nem hivatalos szakítás
Avagy így válnak a humoristák.

mom ON board

1

Demi Moore és Ashton Kutcher Hivatalos és nem hivatalos szakítás

Napi

Ha boldogan szeretnénk élni, meg kell őriznünk optimizmusunkat. Ha sikereket akarunk elérni, hinnünk kell képességeinkben. Ha szeretetre vágyunk, nem vezérelhet bennünket a gyűlölet. Ami sugárzik belőlünk, amit hangoztatunk, hasonló formában visszajut hozzánk.

- Louise L. Hay -

A legjobb baba ajándék!