STRATÉGIAI PARTNERÜNK A KULCS PATIKA! KLUB KÁRTYÁNK ELÉRHETŐ ORSZÁGOS HÁLÓZATÁBAN! Kattints!

Porsha Williams különös válása

2014-09-03

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Porsha Williams, aki egy igen népszerű atlantai valóságshow ("Real Housewives of Atlanta") sztárja 2011 májusában kötött házasságot Kordell Stewart futball csillaggal, amely sajnálatosan 2013-ban zátonyra futott, és válással végződött.

Az eset érdekessége azonban az volt, hogy a feleség egy centet sem kapott ex-férje vagyonából, ugyanis nem kért belőle!

 

Porsha maga panaszkodta el a Bethenny Frankel's talk show-ban, hogy nem érti, miért próbálja őt a média a válóperes egyességük áldozataként beállítani, amikor ez az ő akarata volt.

 

„Csupán véget akartam vetni a bontópernek, és megelőzni egy esetleg évekig tartó bíróság előtti vitát”- nyilatkozta a celeb, és nemtetszését fejezte ki az iránt is, hogy azt pletykálják a háta mögött, biztosan rossz ügyvédet választott, és ezért bukta el a pert.

 

Az igazság ugyanis, hogy nem is hagyta kibontakozni ügyvédjét, mert közölte vele, hogy ő már ezt az ügyet lezárta magában, és szeretné minél hamarabb kézhez venni a házasságot felbontó határozatot.

 

Az egyetlen, amit kért az exétől, hogy a kórházi számláit fizesse ki, mert neki nincsen biztosítása. Kordell nem habozott aláírni az egyességet.

Ajánló

Avagy így válnak a humoristák.
Hivatalos és nem hivatalos szakítás

mom ON board

1

Demi Moore és Ashton Kutcher Hivatalos és nem hivatalos szakítás

Napi

Ha boldogan szeretnénk élni, meg kell őriznünk optimizmusunkat. Ha sikereket akarunk elérni, hinnünk kell képességeinkben. Ha szeretetre vágyunk, nem vezérelhet bennünket a gyűlölet. Ami sugárzik belőlünk, amit hangoztatunk, hasonló formában visszajut hozzánk.

- Louise L. Hay -

A legjobb baba ajándék!