babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Váljunk humorral!

2014-09-03

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Ha válni kell, senki sem boldog. Nagy előny azonban, ha valaki olyan remek humorral tud hozzáállni a kialakult helyzethez, mint ezek a híres emberek. Épp válófélben vagy? Vegyél példát róluk!

 

„A válás mindig jó hír. Igen tudom, ez furcsán hangzik, de igaz, hiszen a jó házasságok sosem végződnek válással. Az szomorú lenne. Ha két ember összeházasodna, remekül éreznék magukat együtt, mégis elválnának, az valóban szomorú lenne. De ez sosem történik meg.” (Louis C.K.)

 

„Egy éves voltam, amikor elváltak a szüleim, szóval egyáltalán nem emlékszem a részletekre. A mamám viszont igen, és nagyon segítőkész, gyakran felemlegeti.” (Chelsea Peretti)

 

„Egyedülálló szülőnek lenni a legjobb. Amikor a gyerekek az anyjukkal vannak, nekem jut időm magamra. Már az elejétől így kéne tervezni: összeházasodunk, vállalunk egy-két gyereket, majd amikor már 4-6 évesek, elválunk. Mindenkinek így a legjobb.” (Larry David)

 

„A papok nem szexelhetnek senkivel. A házasok csak egy emberrel szexelhetnek. Ez csak egy emberrel több, mint ha pap lennél. Megéri? ” (Russell Brand)

 

„A szakítás és a válóper között az a különbség, hogy a válás során a férjnek van ideje elrejteni a pénzét.” (Johnny Carson)

 

„El kellett mondanom a szüleimnek, hogy válunk a férjemmel, mert a People magazin is megírta már.” (Kathy Griffin)

 

„Már akkor tudnom kellett volna, hogy valami nem stimmel az első feleségemmel, amikor bemutattam őt a szüleimnek. Ők ugyanis jóváhagyták a döntésemet.” (Woody Allen)

 

„Oh igen, a válás latin eredetű szó, jelentése pedig, hogy a férj a pénztárcájával együtt a férfiasságát is elveszti.” (Robin Williams)

 

 

Ajánló

Avagy így válnak a humoristák.
Hivatalos és nem hivatalos szakítás