STRATÉGIAI PARTNERÜNK A KULCS PATIKA! KLUB KÁRTYÁNK ELÉRHETŐ ORSZÁGOS HÁLÓZATÁBAN! Kattints!

Fedezd fel a Philips Avent sterilizálókat!

2017-01-03

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Az újszülött babád immunrendszere még nincs felkészülve a rá leselkedő veszélyekre, ezért fontos, hogy a kicsi extravédelmet kapjon, különösen, ha a szájába vesz valamit. Tudd meg Te is, hogyan pusztíthatod el a kórokozók 99,9%-át az etetéshez használt eszközök megfelelő sterilizálásával!

A sterilizálás nem az első lépés

 

Mivel a babád immunrendszere még fejletlen a születése után, fontos, hogy az etetéshez használt eszközöket nagy odafigyeléssel mosogasd el, hogy megvédd őt a kórokozóktól. Kézi mosogatáskor ne használj erős mosogatószert, és mindig folyó vízzel öblíts át mindent. Mosogatógép használata előtt is mosogasd el kézzel a szoptatási és etetési tárgyakat, majd a gép felső részébe helyezd ezeket, hogy a többi eszközről ne kerüljön rájuk szennyeződés.

 

Most jöhet a sterilizálás


A mosogatás után következik a fertőtlenítés egyik leghatékonyabb módja: gőzsterilizálás egy erre a célra kifejlesztett sterilizáló készülékben, melyben a víz melegítése által keletkező gőz fertőtleníti az eszközöket. A Philips Avent sterilizálók is ezen az elven működnek, és gyorsan, egyszerűen, ráadásul vegyianyag-mentesen fertőtlenítenek. A fertőtlenítés a csecsemő 6 hónapos koráig ajánlott, utána már csak a tejjel érintkező részeket fertőtlenítsd.

 

Philips Avent 4 az 1-ben és 3 az 1-ben elektromos gőzsterilizálók
A Philips Avent elektromos gőzsterilizálók, állítható méretüknek köszönhetően, kevesebb helyet foglalnak és bármilyen széles vagy keskeny nyakú cumisüveggel használhatóak. A 4 az 1-ben változat beépített mosogatókosárral rendelkezik, így az eszközöket kényelmesen előtisztíthatod, a kijelző segítségével pedig nyomon követheted a sterilizálás folyamatát.

 

Philips Avent mikrohullámú gőzsterilizáló
A mikrohullámú sütő használata során nem a mikrohullám fertőtlenít, hanem a mikrohullám energiájával létrehozott forró vízgőz. Könnyű, kompakt kialakításának köszönhetően otthoni használathoz és utazáshoz is ideális. Amennyiben a fedelet nem nyitod fel, tartalma akár 24 óráig steril marad.

 

Fedezd fel a Philips Avent sterilizálóit!

 

További Philips Avent termékért látogass el weboldalukra!

Ajánló

Hogy fogadd el a változásokat?

mom ON board

1

Demi Moore és Ashton Kutcher Hivatalos és nem hivatalos szakítás

Napi

Ha boldogan szeretnénk élni, meg kell őriznünk optimizmusunkat. Ha sikereket akarunk elérni, hinnünk kell képességeinkben. Ha szeretetre vágyunk, nem vezérelhet bennünket a gyűlölet. Ami sugárzik belőlünk, amit hangoztatunk, hasonló formában visszajut hozzánk.

- Louise L. Hay -

A legjobb baba ajándék!