babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Itt a jó idő, a gyerekkel egyre többet tartózkodunk szabadtéren. Tovább marasztalnak a játszóterek, a természet kirándulni, sportolni, piknikezni, sétálni hív.

Amikor az első gyermekét várja a kismama, még csak az foglakoztatja, hogy kisbabája érkezésére a lehető legjobban felkészüljön. Második, vagy harmadik babavárásnál viszont életbe lép egy újabb fontos szempont: a testvér(ek) felkészítése.

Sokan szeretnek babaruhát hozni ajándékba, amikor a Kicsi megérkezik. Ez nagyon szép gesztus, viszont a legtöbben figyelmen kívül hagyják, hogy a baba nagyon gyorsan nő, így nem érdemes a legkisebb méretű ruhát megvásárolni.

Hallottál valaha róla – vagy esetleg tapasztaltad már -, hogy a baba a pocakban rúgással reagál a méhen kívüli zajokra? Szakértők szerint a magzat felismeri édesanyja és édesapja hangját.

Jön a tél, és a dilemma: Mit vegyek fel és hány rétegben? És a gyerkőc?!  A szép darabok helyett legtöbben sokszor a praktikusat és kényelmeset választjuk, de így is nehéz kikerülni a fagyoskodás-leizzadás folyton ismétlődő párharcát. Szerencsére végül mégis sikerül, egy anyuka tapasztalatait olvashatod a cikkben.

Egyaránt törődik a gyermekével és a környezettel!

 

Mint szülők, legfőbb célunk, hogy a babánk boldog legyen, pelenkája kényelmes és száraz viselet maradjon. Nem kötünk kompromisszumot a minőség, biztonság és kényelem terén.

Tulajdonosa Ádámné Marcsi régóta használja és szereti a környezet és „emberbarát” mosódió alapú termékeket. Amióta azonban megvette a Kataboltja webáruházat - lassan két éve, - azóta tudatosabban osztja meg másokkal is mindazt, amit azóta is megtanult és fontosnak tart. Ez pedig a környezet megóvása a magunk és a jövő nemzedék számára, de ne felejtsük el a saját kis mikrokörnyezetet, a családot sem. Ezt még inkább megerősítette a mára három fős csodálatos kis csapata: AZ UNOKÁI.

Bizalom, meghittség, együtt megélt öröm. Ez az intimitás, ezt kínálja a Sába a család minden tagjának. Az együtt töltött idő bensőséges pillanatainak tisztaságát, gyengédségét és védelmét. Ideális környezetet teremt a kibontakozáshoz, akár az anyai ölelés, az apai kézfogás, az otthon melege.

Kalandokkal teli napra hívta a legkisebbeket a dm drogéria. A dm Kincses Birodalom névre keresztelt rendezvényt akár egy mini-gyereknapnak is hívhatnák, annyi játékos program várta a gyerkőcöket és az anyukákat.

Napsütés, medencepart, koktélok, pihenés, kényelem… ez mind Téged vár Zalakaros legnagyobb családbarát wellness szállodájában. Ki ne szeretne végre kikapcsolódni, kimozdulni a hétköznapokból, elszabadulni a munkától, akár csak pár napra is?