babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Hogyan előzzük meg a hasfájást? (X)

2019-11-29

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A kólikás baba látszólag minden különösebb ok nélkül sír, a kicsik gyakran vigasztalhatatlan sírása és láthatóan megélt fájdalmai nagyon megviselik a babát és a szülőket is. 

A babák gyomor-bél traktusa életük első három hónapjában még nincs teljesen kifejlődve és nagyon érzékeny. A gyakran igen kellemetlen és fájdalmas felfúvódásokat kólikának nevezik. A MAM Anti-Colic cumisüveg szabadalmaztatott szelepes alja biztosítja, hogy ne keletkezzen vákuum a palackon belül, és hozzájárul az ideális folyadékáramlási sebességhez. Ennek köszönhetően a babák kevesebb levegőt nyelnek, és teljesen nyugod­tan tudnak inni. Ezáltal jelentősen csökken a kólikás hasfájás kialakulásának esélye.  Nemcsak tudományos kutatások, de az anyák 80%-a is megerősítette ezt.

 

MAM Anti-Colic cumisüveg  -  80%-kal kevesebb hasfájás a babáknál és egyedülálló, SkinSoft szilikon szívóka a könnyebb elfogadásért

 

MAM Anti-Colic cumisüveg különlegessége nemcsak a szelepes talp, hanem a SkinSoft anyagú MAM szívóka és az önsterilizáló funkció is.

 

A babák imádják a puha bőr érzését. Éppen ezért a MAM etetőcumit úgy fejlesztették ki, hogy a speciális SkinSoft szilikon felületének köszönhetően a mama bőréhez hasonló érzést nyújtson a babáknak. A cumisüvegből való ivás kellemes élménnyé válik a babák és a szülők számára is, így megkönnyíti az átállást a szoptatásról az üvegből való ivásra. A SkinSoft szilikon anyagú MAM szívókát a babák könnyen elfogad­ják, ugyanis az emberi bőrhöz hasonló fe­lülettel és egyedi formával rendelkezik, ami nagyon ismerős számukra. Kutatások bizonyítják, hogy a szívókát a babák 94%-a elfogadja.

 

A MAM Anti-Colic önsterilizáló funkciójának köszönhetően néhány egyszerű lépésben, gyorsan és könnyedén sterilizálhatja az üveget és a szívókát is.

 

Ha szeretnél többet megtudni a MAM cumisüveg választékáról, a kutatásokról és babaápolási tanácsokról, akkor látogass el a www.mambaby.com/hu honlapra.

 

Szeretnél további szakértői tippeket, tanácsokat a baba életkorának megfelelően? Regisztrálj a honlapon a MAM Club programba és 20% kedvezményben részesülsz, mellyel olcsóbban juthatsz hozzá a termékekhez.

 

Nézd meg a videót: https://www.youtube.com/watch?v=vyFkGcU2-B4

Ajánló

Megnyugtatja a babát ?!
Kaland ... játék ... félelmek?
A kólikás baba látszólag minden különösebb ok nélkül sír