babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Pancsoló Palota

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?
Pancsoló Palota (Cégazonosító: 69490)
CÉGADATOK
Honlapwww.pancsolopalota.hu
MegyeBudapest
VárosBudapest
Cím1121 Budapest, Moha u. 42.
E-mailinfo@pancsolopalota.hu
Telefon+36202809999
Fax+3612245416
Cégkategóriaszolgáltató
Tevékenységi kör
Termék / Szolgáltatás
Márka
Céginformáció

Intézményünkben első és legfontosabb a gyerek. Egész napunk -  a napirendünk kialakításától az egész napos játékba ágyazott tevékenységekig, a szabadtéri programoktól az esetleges fejlesztésekig, úszástól, mozgásterápián át a kreatív foglalkozásokig arról szól, hogy korosztályuk életkori sajátosságainak megfelelően tölthessék nálunk napjaikat.

Célunk nem elsősorban az, hogy kitöltsük a szüleik nélkül töltött időt, segítsük leválásukat, a szülők munkakezdését, sokkal inkább az, hogy szeressék egymást, s napjuk önfeledt játéktevékenységgel teljék.

A Pancsoló Palota 30C-ra fűtött, aktív oxigénnel fertőtlenített, ellenáramoltatóval ellátott, kizárolag babák és kisgyerekek úszására fenntartott beltéri medencével rendelkezik, ahol a babaúszás, vízhez szoktzatás és úszásoktatás zajlik.

Szolgáltatásaink listája tovább bővült, születésnapi zsúrok rendezését is vállaljuk, legyen az ünnepelt kicsi vagy nagy, lány vagy fiú.

Lehetőség van pancsolós, vagy sütögetős esetleg kreatív szülinapra.

Amikor a Pancsoló Palotát megálmodtuk, egy barátságos és biztonságos családi napközi megteremtése volt a célunk. A Budai Tájvédelmi Körzetben, a jó levegőn, a természet közepén mosolygós, jókedvű gyerekek indulnak az erdőbe kirándulni, terméseket gyűjteni; egészséges reform ételeket esznek, szakértő segítséggel fejlődnek. Ebben a heti babaúszás, illetve úszásoktatás is segíti őket az óvoda külön e célra fenntartott, speciális medencéjéban.