babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

VitaminKosár Kft.

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?
VitaminKosár Kft. (Cégazonosító: 66865)
CÉGADATOK
Honlapwww.vitaminkosar.hu
MegyeBudapest
VárosBudapest
Cím1117 Budapest, Nádorliget u. 7/C 602.
E-mailinfo@vitaminkosar.hu
Telefon+3612091084, 1/209-1084
Fax-
Cégkategóriakiskereskedés
Tevékenységi kör
Termék / Szolgáltatás
Márka
Céginformáció

Kezdhetnénk azzal, hogy Jó egészséget! De mint azt mindannyian tapasztaljuk, ellentmondásokkal terhes világban élünk. Miközben látszólag egyre komfortosabb a környezetünk, ez a komfort számos mellékhatásával kifejezetten veszélyt is jelent az egészségünkre. A modernkori stressz, a rendszertelen, nem megfelelő összetételű étkezés, az élelmiszeripar kifejezetten káros "trükkjei", a tartósítószerek és a különféle állományjavítók, a gyakori utazások, nem megszokott környezethez való kényszerű alkalmazkodás következtében bélrendszerünk és intimflóránk - végsősoron az immunrendszerünk - egyre kiszolgáltatottabbá válik a fertőzésekkel szemben. Tudományosan bizonyított tény, hogy ezzel a folyamattal csak úgy vehetjük fel a harcot, ha magunk gondoskodunk az egészségünkért 70 százalékban felelős bélflóra mindennapi karbantartásáról.
Ezt felismerve, illetve saját személyes meggyőződésünk alapján kezdett cégünk, a VitaminKosár természetes alapanyagokból készült étrendkiegészítők és funkcionális élelmiszerek importjával, gyártásával és forgalmazásával foglalkozni. Tevékenységünk során szorosan együttműködünk kutatóintézetekkel, orvosokkal, tudományos tanácsadókkal, hogy az általunk forgalmazott termékek közé csak olyanok kerülhessenek, melyek hatásossága tudományosan bizonyított és a gyakorlat által igazolt.
Hisszük, hogy az ilyen készítményeknek el kell foglalniuk az őket megillető helyet a magyar piacon, követve a fejlett országokban megfigyelhető trendeket.
Honlapunkon megtalálhatják termékeink leírását a hatásukkal együtt kiegészítve a legfontosabb olyan információkkal, melyek segítenek eligazodni az egyes tünetek felismerésében, illetve a termékek hatásmechanizmusának megértésében. Mindezt azért, hogy felelősséggel kívánhassunk minden kedves vásárlónknak és partnerünknek.

Termék / szolgáltatás képek
small
small
small
small
small
small
small
small
small
small
small
small