babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! BelĂŠpsz vagy RegisztrĂĄlsz?
Igazán egyedi, de hasznos ajándékot keresel a szívedhez közel álló kismamának; babának vagy gyermeknek? Akkor ne is keresgélj tovább, a Bobozone kínálatában minőségi, egyedi igényeket kielégítő termékeket találsz mindekinek.
szponzorált tartalom
Egy igazán egyedi, de hasznos ajándékot keresel a szívedhez közel álló kismamának; babának vagy gyermeknek? Akkor ne is keresgélj tovább, a Bobozone kínálatában minőségi, egyedi igényeket kielégítő termékeket találsz mindekinek.

 BoboCar: különbözik az eddig ismert gyermekeknek készült járművektől, az egyetlen, amely a kormány jobbra-balra mozgatásával halad előre, illetve hátra.

Segíti a gyermek fizikai fejlődését
, egyensúlyérzékét, mozgáskoordinációját, sebességérzékelését és térbeni tájékozódását. A kreatív forma lehetővé teszi a képzelet játékát is.

 

 

 

 • nincs pedál vagy motor, az energiaforrás maga a gyermek
 • maximális teherbírása 120kg, egyszóval a szülők és a nagyobb testvérek is nyugodtan gördülhetnek vele
 • Ideális és biztonságos a használata különböző sima felületeken: járda, bitumenes út; járólap; műpadló stb.


 WheelyBug: Egyedi formájának és rendkívüli fordulékonyságának köszönhetően fejleszti a gyermek mozgáskoordinációját és egyensúlyérzékelését! Puha textílbőr borítású, rendkívül könnyű járgány, amely kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készült. Válassz a vidám katica, egér, méhecske vagy boci közül!

 

 

 

 

 

  Cuski szundikendők: újszülött babák, és kisgyermekek részére a legfontosabb, hogy biztonságban, a szüleikhez közel érezzék magukat.

De mindannyian tudjuk, hogy lehetetlen, hogy velük legyünk minden pillanatban, de törekszünk rá, hogy hiányunkat kevésbé érezzék.
A Cuski speciális, 100%-ban természetes anyagokból készült, és egyedi módon képes arra, hogy magába szívja, és hosszútávon megőrizze az anya illatát!

Az anyának nem kell mást tenni, csak pár napig a Cuskival aludni, mielőtt átadja gyermekének. Tedd közel a bőrödhöz napközben, vagy akár mikor szoptatsz, és a semmi máshoz nem hasonlítható illat, átjárja az új kis barátot.
Alváskor, vagy napközben tedd a baba mellé, akit megnyugtat az anyukájának illata, közelségének biztonsága.

 

Cuski gyermek ortopédiai párna: formájának és méretének köszönhetően segíti a növésben lévő gyermek nyugodt alvását. Segít megelőzni a későbbi nyak és hát problémákat, fájdalmat, rossz keringést.

 • 2 éves kortól ajánlott
 • „emlékező" habszivacs anyagból készült
 • megfelelően tartja a gerincet, segít az izmok ellazulásában
 • extra párna tartó zsákkal utazáshoz
 • 100% pamut Cuski huzattal


 Hurness Buddy hátizsák: a legkisebbeknek a séta csupa szórakozás, a szülőktől azonban sokszor óriási figyelmet igényel, hogy biztonságos közelségben tartsák őket. A Hurness Buddy hátizsák játékos formájának köszönhetően nem csak a gyerekek kedvencévé válik, de az állat farkának kézben tartásával távol tarthatjuk őket a veszélyes jármű forgalomtól illetve tömegben elkerülhetjük, hogy szemelöl tévesszük Őket.

 

 

 

 • az állat farka egy mozdulattal lecsatolható, és máris egy vidám hátizsákká alakul
 • az állat formán egy kis méretü zseb található, idális a pici kezeknek és kincseknek
 • állítható váll/melkas öv szélesség
 • könnyedén be és kikapcsolható csatok
 • mosógépben tisztítható
 • 18 hónapos kortól


 Mummy Clip: praktikus kiegészítő, amivel egyszerübbé tehetjük a gyerekekkel történő bevásárlást. Biztonságban egy helyen tudhatjuk az összes bevásárlótáskát, válltáskát, hátizsákot és játékot


 BabyCubes : egyedülálló módon teszi könnyebbi a friss bébi étel tárolását. Praktikus, 8 konténeres tárolótárca, amelynek segítségével, csak annyit kell felolvasztania amennyit a baba egyszerre elfogyaszt. BPA mentes!

 

 

 

 

A BabaMamaTudakozó® Klub Kártyával pedig nem csupán ingyenesen házhozszállítják Neked a termékeket, de az akciós árakon felül további 5% kedvezményt biztosítunk!

 

 

 

AjĂĄnlĂł

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

Mert mi más értelme lenne az életnek? Hozd ki azt, ami benned van, ne rejtegesd, szeresd, vállald fel, dolgozz rajta, mutasd meg. Idővel megéri majd.

- Oravecz NĂłra -

A legjobb baba ajĂĄndĂŠk!

még több
még több
még több
tovĂĄbb
tovĂĄbb
tovább
tovább

tovább