babamamatudakozo.hu - kezdƑlap kattints a rĂ©szletekĂ©rt babamamatudakozo.hu - regisztrĂĄciĂł
Szia! Belépsz vagy Regisztrålsz?
A BabaMamaTudakozó Klub Kártya tulajdonosokat három különbözõ ajánlattal lepik meg, amibõl kedvedre tudsz Te is választani a gyermeked korának megfelelõen!

·                                  

Nincs borzasztóbb dolog, mint az általánosítás! Miért feltételezik Rólad, hogy ugyanazokra a dolgokra van szükséged, mint egy másik édesanyának? Miért tartanak jobbnak vagy rosszabbnak, ha ezt vagy azt másképp csinálod, mint a többi szülõ? Miért gondolják cégek, amikor megszólítanak, hogy egy-két hasznosnak tûnõ holmit hihetetlen ajánlat keretében Rád lehet sózni?

 

A Mini-Manó Babacentrumban tudják, sõt, örülnek Neki, hogy Ti, szülõk ennyire különbözõek vagytok! Nagyra értékelik mindazt a maximálisan megtérülõ áldozatot, amit a gyereknevelés kapcsán hoztok, idõt, pénzt és energiát nem sajnálva.


A BabaMamaTudakozó Klub Kártya tulajdonosokat három különbözõ ajánlattal lepik meg, amibõl kedvedre tudsz Te is választani a gyermeked korának megfelelõen! Kattints az alábbi linkekre a Neked szóló meglepetések eléréséhez!


Babát várok


Még nincs 1 éves a gyermekem


Még nem ovis a gyermekem, de elmúlt 1 éves


Reméljük, hogy ajánlataik elnyerik a tetszésedet, és hamarosan közelebbrõl is megismerkedsz a Mini-Manó szorgos manóival üzletükben (1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 112.) és weboldalukon!


Kívánjuk, hogy maradj továbbra is ilyen különleges anyuka, amilyen most vagy! Üdvözöl: Tischler János és a Mini-Manó Babacentrum csapata

BabaMamaTudakozó Klub Kártya kedvezmény: 8% minden akcióban nem szereplõ termék árából!

AjĂĄnlĂł