babamamatudakozo.hu - kezdƑlap kattints a rĂ©szletekĂ©rt babamamatudakozo.hu - regisztrĂĄciĂł
Szia! Belépsz vagy Regisztrålsz?
Kalandos játékok Kippkoppal, Kerekítő manóval, Ruminival, Annipannival és Boribonnal
 Sajtóinformáció

A Keller & Mayer „mesés” játékújdonságai

Kalandos játékok Kippkoppal, Kerekítő manóval, Ruminival, Annipannival és Boribonnal

A Keller & Mayer kiadó tizenhat éve készít minőségi, szép grafikájú játékokat óvodásoknak és kisiskolásoknak. Idén öt új játékkal örvendeztetik meg a kicsiket, mindegyik szereplője színes egyéniség, olyan mesehősök, akik már régóta a gyerekek kedvencei. A márka rajongói most Kerekítő manóval, Boribonnal és Annipannival, Ruminival vagy éppen Kippkoppal játszhatnak együtt.

A Keller & Mayer kiadó 16 évvel ezelőtt, 1995-ben adta ki első játékát. A jó minőségû, strapabíró fejlesztő játékokat gyártó magyar cég első nagy sikere a „Játszva megismerjük…” sorozat volt, majd 2009-ben szintén nagyon népszerû játéksorozattal rukkolt elő, amelyet Bartos Erika Bogyó és Babóca figurái színesítettek. Idei újdonságai, mint tőlük eddig már megszokhattuk, óvodapedagógusok és gyakorló szülők tanácsait figyelembe véve születtek meg. A kiadó idén tovább bővítette az ismert mesehősökre épülő társasjátékok sorát. Kerekítő manó, Boribon és Annipanni, Rumini és Kippkopp várhatóan ugyanolyan sikeresek lesznek, mint a katicalány és a csigafiú.

A megjelent játékaik közül négy magyar mesére van felfûzve. A „Kerekítő Kukucska” alapja mondókáskönyv, a játék pedig egy, az óvodás korú gyerekek számára készült emlékezetfejlesztő társasjáték Kerekítő manó főszereplésével.
 
  A „Kippkopp” társasjátékon a mindenki által jól ismertiii gesztenyefiú bukkan fel.
 
 
 
 
A „Nagy szamócavadászat” két játékosa Annipanni ési Boribon, akik szövevényes utakon jutnak el aiii szamócáig.
 
 
A negyedik társas, a „Rumini – A küldetés” már nagyobb, 6-10 éves gyerekeknek szól, hiszen az ő egyik kedvenc mesehősük Rumini, az egér, aki kalandos úton kel át a tengeren. Természetesen idén sem szakad meg a „Játszva megismerjük…” sorozat sikerszériája, legújabb tagja ugyanis a pontos idő meghatározására tanítja meg a gyerekeket.
 
 
Kellermayer Sándor olyan óvodás korú gyermekeknek szóló játékokat honosított meg a magyar piacon, amelyek szinte elnyûhetetlenek, és árban is elfogadhatóak. A Keller & Mayer márka megalkotója háromgyermekes gyakorló apukaként saját tapasztalataira is támaszkodott a legújabb játékok megtervezése során: látta, hogy gyermekeinek mennyire tetszenek a „retro” mesehősök.
 
„Annipanni vagy Boribon sose megy ki a divatból, mert igazán szívhez szóló figurák, ahogyan Kippkopp kalandjai is megunhatatlanok, Kerekítő manó színes egyéniségéről nem is beszélve” – vélekedik Kellermayer Sándor. „Megpróbáltuk pedagógiai szempontokból értékes és minőségi, igényes játékok formájában feleleveníteni a régi mesehősöket” – beszélt munkájáról a márka megalkotója.
 


Szakvélemények igazolják, hogy gyermekeink egészséges, kiegyensúlyozott fejlődéséhez nagymértékben hozzájárulnak a képességfejlesztő játékok, amelyek segítik a világ és egymás megismerését. Ezek a játékok gondolkodtatnak, kreativitásra nevelnek, kifinomult grafikai világuk pedig fejleszti a szépérzéket.
 
„Mindezek mellett, hogyha még a minőségük is megbízható, biztos lehet abban a gyártó, hogy terméke jól eladható, sikeres lesz a piacon” – beszélt tapasztalatairól Kellermayer Sándor.

A játékokról bővebb információ: www.kelleresmayer.hu
 
További információk:

Varga Viktória, Live PR
Mobil: +36 (20) 223 0421
E-mail: varga@livepr.hu

AjĂĄnlĂł