babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Cleanne Crystal Clean

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?
Cleanne Crystal Clean (Cégazonosító: 70968)
CÉGADATOK
Honlapwww.cleanne.hu
MegyeBudapest
VárosBudapest
Cím1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 2.
E-mailcleanneoberon@gmail.com
Telefon+36703416593
Fax-
Cégkategóriagyártó, forgalmazó
Tevékenységi kör
Termék / Szolgáltatás
Márka
Céginformáció

Cleanne- a könnyed takarítás élménye


A vegyszerek nagymértékben károsan hathatnak a szervezetre, főleg igaz ez az idősek, a csecsemők és a várandós nők szervezete esetén, így biztonság kedvéért jobb elkerülni őket.
Ha gyermeket vállalunk már nemcsak a saját egészségünkért vagyunk felelősek, hanem a baba egészségért is.
Törekedj te is a vegyszermentes tisztaság megteremtésére! Várandósság alatt a babára és a saját egészségünkre is jobban oda kell figyelnünk. A vegyszerek elkerülésével sokat tehetünk a szervezetünkért és a pocaklakó biztonságáért is. Egy átlagos európai ember szervezetében több, mint 600 féle vegyszer mutatható ki. A hagyományos tisztítószerek nagy része olyan vegyszert tartalmaz, amely veszélyt jelenthet az egészségre. Nehézfémek, toxinok, nagyon károsak lehetnek a magzat fejlődésére, károsíthatják a DNS-t, komoly fejlődési rendellenességeket is okozhatnak. Ezeket lehetőleg kerüld!

 

Ahogy totyogós lesz az újszülöttből máris egy sor olyan veszélyforrás kerül elő, ami egészen addig nem volt. Ilyen például a padló tisztasága, az egyes játékok, eszközök amikkel érintkezik, szájba vesz. A Cleanne termékek használatával mindig biztonságban lehettek, ugyanis a termékek használata közben semmilyen káros anyag nem kerül sem a levegőbe, se a felületekre. Így nyugodtan kúszhat-mászhat totyogód, biztonságban fedezheti fel a világot.

 

Cleanne háztartási termékek neked - ha fontos otthonod könnyű, egyszerű és természetes tisztítása

Termék / szolgáltatás képek
small
small
small
small
small
small
small
small
small
small
small
small