babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?
4 találat összesen
1. BOMBONCITO (Cégazonosító: 71082)
 
Honlapwww.bomboncito.eu/hu
Megye-
VárosSalzburg
Cím5020 Salzburg, Bergheimer Str.23
E-mailinfo@bomboncito.eu
Telefon+436781325384
Fax-
Cégkategóriaforgalmazó
Termék / Szolgáltatás
Márka
Termék / szolgáltatás képek
small
small
small
small
2. ELO (Cégazonosító: 66840)
 
Honlapwww.elo.hu/hu/
MegyePest
VárosBudapest
Címxxx Budapest, Budapest 0909
E-mailelo@elo.hu
Telefon1/206-1775
Fax-
Cégkategóriaszolgáltató
Tevékenységi kör
Termék / Szolgáltatás
Márka
Céginformáció

Az Európai Levelező Oktatási Kft. 1991 óta működik Magyarországon. Európa egyik legnagyobb, holland tulajdonban lévő, távoktatással foglalkozó cégének, az ESCC-nek (European School for Correspondence Courses) magyarországi leányvállalata. Testvérvállalatai Európa több országában is jelen vannak.
A tanfolyamainkon alkalmazott didaktikai módszer az Európában bevált távoktatás gazdag tapasztalataiból táplálkozik. Az ELO segítségével már több mint 350 000 tanuló élvezte ennek előnyeit és fejezte be sikeresen tanulmányait. A levelező módszer a vállalati továbbképzés számára is alternatívát jelent.
10 témakörben kínálunk nyelvi, szakmai és hobbikurzusokat. A tananyag hordozói a leckefüzetek, valamint az idegen nyelvi és zenei tanfolyamok esetében a CD-k. Minden füzet két leckét foglal magában, a CD-k az írott tartalmak hanganyagát tartalmazzák, illetve segítik a jobb megértést, a könnyebb feldolgozást. Tanulási segédanyagaink és a leckefüzetek együttes használatával érhető el, hogy a befektetett energia maradandó tudást eredményezzen.
Kurzusaink nagy részénél a tanfolyam elvégzését követően, szakmai partnereinknél államilag elismert OKJ-s vizsga tehető, vagy ECDL, EBC*L nemzetközi bizonyítvány szerezhető.
Tanfolyamainkhoz házi feladat javítási szolgáltatás kapcsolódik. A házi feladatok megoldásait legtöbb tanfolyamunknál online küldhetik be a tanulók. Az internetes tanulást az ELOnet programunk segíti, melyben megújult nyelvtanfolyamainkhoz kínálunk kiegészítő anyagot.
Hisszük, hogy a tanulásba, a képzésbe befektetett idő, energia mindig meghozza a gyümölcsét. Törekszünk arra, hogy tanulóink elégedettségét tovább növeljük, és szolgáltatásaink minőségét folyamatosan javítsuk.
A tanulás biztos befektetés, képezze Magát velünk!
Az ELO csapata

3. Tudormanók (Cégazonosító: 66798)
 
Honlapwww.tudormanok.hu
MegyeFejér
VárosDunaújváros
Cím2400 Dunaújváros, Bartók Béla u. 10. 1/1
E-mailinfo@tudormanok.hu
Telefon30/861-2370
Fax-
Cégkategóriaszolgáltató
Tevékenységi kör
Termék / Szolgáltatás
Márka
Céginformáció

Játékos otthoni nyelvtanulás babáknak, kisgyerekeknek és kisiskolásoknak.

4. Kertvárosi Nyelvstúdió (Cégazonosító: 66761)
 
Honlapwww.nyelvstudio.shp.hu
MegyeBorsod-Abaúj-Zemplén
VárosMiskolc
Cím3500 Miskolc, Mező utca 14.
E-mailsio1@chello.hu
Telefon20/983-9778
Fax-
Cégkategóriaszolgáltató
Tevékenységi kör
Termék / Szolgáltatás
Céginformáció

Ma már elengedhetetlen, hogy legalább egy idegen nyelvet legalább középfokú szinten ismerjünk. De nem csak ismernünk, hanem használni is tudnunk kell a választott nyelvet.
Nyelvstúdiónk ebben nyújt Önnek segítséget!

Kis Club játékos foglalkozások és nyári táborok 1, 5-14 éveseknek angol, német, spanyol és francia nyelven. Professzionális oktatóanyagok, képzett, lelkes tanáraink várják az érdeklődőket.

Felnőttképzés:
Kis létszámú (maximum 8 fős) csoportokban , türelmes, nagy tapasztalattal rendelkező nyelvtanárokkal tanulhat angolul vagy németül.
A tanfolyamok online feladatokkal, szótanuló programokkal egészülnek ki, melyek különösen kezdő tanulóink haladását segítik, gyorsítják.
Minden csoport tananyagába integrálva megjelennek már a kezdő tanfolyamokon is nyelvvizsga-típusú feladatok, gyakorlatok; különös hangsúlyt fektetve a hallás utáni szövegértésre. Így tanulóinknak nem kell szembesülniük azzal az általános problémával rövid idővel a nyelvvizsga előtt, hogy a beszélt nyelvet sajnos nem értik meg. Már a kezdő nyelvtanfolyamokon is rendszeresen van magnóhallgatás, és lehetőség nyílik arra, hogy mindenki a saját maga írta szöveget hallgassa vissza a tanult nyelven.
Igyekszünk az egyéni igényeknek is megfelelni! Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha olyasmit szeretne, melyet a Tanfolyamok menüpont alatt nem talált meg!