babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?
2 találat összesen
1. HerbArting Kft. (Cégazonosító: 70885)
 
Honlapwww.herbarting.hu
MegyePest
VárosDiósd
Cím2049 Diósd, Mókus utca 32.
E-mailinfo@herbarting.hu
Telefon+36306895736
Fax-
Cégkategóriagyártó
Tevékenységi kör
Termék / Szolgáltatás
Márka
Céginformáció

Szabó-Vida Zsófi vagyok, a HerbArting megalkotója, okleveles szappan- és kencekészítő mester.

 

Kislányom, Kató születése adta a végső lökést, hogy az érzékeny bőrű babákon segítsek. Ahogy biztosan Nektek is, egy új Élet vette kezdetét a családunk számára az ő születésével. Az ő érzékeny, ekcémára hajlamos, extraszáraz  bőrére kezdtem el kifejleszteni a HerbArting babatermékeit. A HerbArting felnőtteknek szánt termékeit pedig olyan anyukáknak és apukáknak szánjuk, akik szeretnék annak ellenére magas minőségű termékekkel ápolni a bőrüket, hogy szülőként nincsen erre sok idejük.

 

Miben mások a HerbArting termékek?

  • Hiszek a természetességben, így csak bio alapanyagokat használok
  • Szeretem a gyermekeket, így termékeim kifejlesztésénél az ő igényeiket veszem figyelembe
  • Tisztelem az állatokat, így termékeimet soha nem tesztelem rajtuk
  • Imádom a természetet, így a gyártás során keletkező hulladékot újrahasznosítom
  • 100% natúr - Minden termékünk mentes a parabénektől, kőolajszármazékoktól és minden, a természetes kozmetikumokban tiltott anyagoktól

 

Várunk sok szeretettel!

Klub kártya kedvezmény

10%

Termék / szolgáltatás képek
small
small
small
small
2. Water Wipes (Cégazonosító: 71036)
 
Honlaphttps://waterwipes.hu/waterwipes-webaruhaz, www.waterwipes.hu
MegyeBudapest
VárosBudapest
Cím1142 Budapest, Szőnyi út 39/b
E-mailpartnerek@waterwipes.hu, waterwipes.info@waterwipes.hu
Telefon+36706209600
Fax-
Cégkategóriaforgalmazó
Tevékenységi kör
Termék / Szolgáltatás
Márka
Céginformáció

WaterWipes Törlőkendők jelenleg a világ ötven országában vannak jelen. Napjainkra számtalan szervezet és szövetség díjait nyerte el. Többek között az Egyesült Királyságban az AllergyUK ajánlását, mely többek között igazolja, hogy a WaterWipes az egyetlen törlőkendő, melyet allergiás bőrre is teljes nyugalommal használhatunk. Az Amerikai és Ausztrál Ekcéma szövetség ajánlását, mely igazolja, hogy a WaterWipes Törlőkendők és WaterWipes Babatörlőkendők nyugodtan használhatók Ekcémás Babák és felnőttek részére egyaránt. Ezen felül számos díj nyertes különböző országokban. De miben is rejlik a WaterWipes igazi titka? A tisztaságban és az anyagok használatában, melyből a Világ Legtisztább Törlőkendői összeállnak. Egy speciális eljáráson átment víz biztosítja a fő alkotóelemet, mely tisztító hatékonysága jobb és mentes mindennemű káros anyagtól és vegyszertől. Ezen felül a WaterWipes Babatörlőkendő tartalmaz Grapefruit Mag Olaj kivonatot, mely már az őseinknél is ismert csodás hatóanyag volt a bőrápolásban. Az anyag pedig lágy, de vastag pamutvatta, mely a hatékony tisztítást biztosítja. A kendő nem szakad el és kellő mértékben tartja meg a nedvességet. Ezen felül a termékek között megtalálható a WaterWipes Szappanbogyó Kivonattal ellátott törlőkendő, mely a hatékonyabban tisztítja az arcbőrt az esetleges ételmaradékok hátra maradása esetén. Így különösen ajánljuk a hozzátáplálás időszakának megindulásakor. Természetesen emellett kiváló normál törlőkendőként is. A Hölgyeknek pedig a WaterWipes Facial Wipes-ot ajánljuk, mely tökéletes sminklemosó és arctisztító kendő. A jövőben ezek mellett még számos törlőkendővel jelentkezünk, melyek biztosítják a mindennapos, tökéletes bőrápolást.

A WaterWipes Törlőkendőket Magyarországon az Interalfa-Complex Kft forgalmazz, mely több mint húsz esztendős tapasztalattal rendelkezik a hazai Drogéria Piacon. A WaterWipes Törlőkendőket megtalálhatod többek között a következő helyeken:

  • Rossmann Drogériák
  • Auchan hálózat
  • Mini-Manó Babacentrum
  • Babaszafari üzletek
  • S számos online felületen is.

Bővebb információért látogass el a www.waterwipes.hu weboldalra.

Klub kártya kedvezmény

10%

Termék / szolgáltatás képek
small
small
small
small