babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?
3 találat összesen
1. Water Wipes (Cégazonosító: 71036)
 
Honlaphttps://waterwipes.hu/waterwipes-webaruhaz, www.waterwipes.hu
MegyeBudapest
VárosBudapest
Cím1142 Budapest, Szőnyi út 39/b
E-mailpartnerek@waterwipes.hu, waterwipes.info@waterwipes.hu
Telefon+36706209600
Fax-
Cégkategóriaforgalmazó
Tevékenységi kör
Termék / Szolgáltatás
Márka
Céginformáció

WaterWipes Törlőkendők jelenleg a világ ötven országában vannak jelen. Napjainkra számtalan szervezet és szövetség díjait nyerte el. Többek között az Egyesült Királyságban az AllergyUK ajánlását, mely többek között igazolja, hogy a WaterWipes az egyetlen törlőkendő, melyet allergiás bőrre is teljes nyugalommal használhatunk. Az Amerikai és Ausztrál Ekcéma szövetség ajánlását, mely igazolja, hogy a WaterWipes Törlőkendők és WaterWipes Babatörlőkendők nyugodtan használhatók Ekcémás Babák és felnőttek részére egyaránt. Ezen felül számos díj nyertes különböző országokban. De miben is rejlik a WaterWipes igazi titka? A tisztaságban és az anyagok használatában, melyből a Világ Legtisztább Törlőkendői összeállnak. Egy speciális eljáráson átment víz biztosítja a fő alkotóelemet, mely tisztító hatékonysága jobb és mentes mindennemű káros anyagtól és vegyszertől. Ezen felül a WaterWipes Babatörlőkendő tartalmaz Grapefruit Mag Olaj kivonatot, mely már az őseinknél is ismert csodás hatóanyag volt a bőrápolásban. Az anyag pedig lágy, de vastag pamutvatta, mely a hatékony tisztítást biztosítja. A kendő nem szakad el és kellő mértékben tartja meg a nedvességet. Ezen felül a termékek között megtalálható a WaterWipes Szappanbogyó Kivonattal ellátott törlőkendő, mely a hatékonyabban tisztítja az arcbőrt az esetleges ételmaradékok hátra maradása esetén. Így különösen ajánljuk a hozzátáplálás időszakának megindulásakor. Természetesen emellett kiváló normál törlőkendőként is. A Hölgyeknek pedig a WaterWipes Facial Wipes-ot ajánljuk, mely tökéletes sminklemosó és arctisztító kendő. A jövőben ezek mellett még számos törlőkendővel jelentkezünk, melyek biztosítják a mindennapos, tökéletes bőrápolást.

A WaterWipes Törlőkendőket Magyarországon az Interalfa-Complex Kft forgalmazz, mely több mint húsz esztendős tapasztalattal rendelkezik a hazai Drogéria Piacon. A WaterWipes Törlőkendőket megtalálhatod többek között a következő helyeken:

  • Rossmann Drogériák
  • Auchan hálózat
  • Mini-Manó Babacentrum
  • Babaszafari üzletek
  • S számos online felületen is.

Bővebb információért látogass el a www.waterwipes.hu weboldalra.

Termék / szolgáltatás képek
small
small
small
small
2. Beiersdorf Kft. - Nivea Baby (Cégazonosító: 61797)
 
Honlapwww.beiersdorf.hu
MegyeBudapest
VárosBudapest
Cím1126 Budapest, Tartsay Vilmos u. 3.
E-mail-
Telefon-
Fax-
Cégkategóriakiskereskedés, nagykereskedés
Tevékenységi kör
Termék / Szolgáltatás
Márka
Céginformáció

Több mint 130 éve fogyasztóink egyedi igényeinek elkötelezett kiszolgálói vagyunk, és minket tartanak a modern bőrápolás felfedezőinek. Nemzetközi sikereink alapját kutatási és fejlesztési szakértelmünk, innovatív termékeink és erős márkáink képezik. A Beiersdorf NIVEA márkája a világ első számú bőrápolási márkája. 

Termék / szolgáltatás képek
small
small
3. LAHRA KFT. (Cégazonosító: 55747)
 
Honlapwww.motherlove.eu
MegyePest
VárosPomáz
Cím2013 Pomáz, Huszár u. 13.A fsz. 5.
E-mailinfo@boldogmama.hu
Telefon20/588-9411, 26/525-148
Fax26/525-150
Cégkategóriaszolgáltató
Tevékenységi kör
Termék / Szolgáltatás
Márka
Céginformáció

A Lahra Kft 2004-ben alakult, de az igazi tevékenység csak 2006-tól kezdődött a Motherlove Herbal Company amerikai cég magyarországi bevezetésével, amely annyira jól sikerült, hogy az anyacég megbízott minket az európai kizárólagos disztribúcióval.


Főként olyan termékeket keresünk a nagyvilágban amelyek megkönnyítik a gyerekes mamák és papák életét.

Célunk, hogy megismertessük Önökkel  azokkal a termékekkel amelyek kifejezetten Önöknek lettek kifejlesztve, akik igényesek önmagukra, a családjukra és természetesen a gyermekükre.
Fontos számunkra a termékek kimagasló minősége és a jó ár-érték arány!
Igyekszünk termékeinket gyorsan elérhetővé tenni, így jelen vagyunk a jelentősebb bababoltokban, gyógyszertárakban, bio-boltokban, hipermarket-láncoknál.

Kívánunk sok örömet a gyermekekkel, kellemes böngészést és hasznos időtöltést!
Várkonyi Tímea ügyvezető

Termék / szolgáltatás képek
small
small
small
small