babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Általános

Az elmúlt 10 évben több mint 170.000 felhasználónk döntött úgy, hogy él a babamamatudakozo.hu Klub Kártya nyújtotta előnyökkel. Ha Te is szeretnél egy olyan Klub Kártyát, mellyel azonnali vásárlói kedvezményeket vehetsz igénybe országszerte 3-50% között az élet minden területén, ne habozz! Igényeld még ma INGYENES kártyád!

Az igénylés menete

Országosan több mint 100 patikában és gyógyszertárban adott babamamatudakozo.hu KISMAMA KUPONFÜZETben található igénylőlap kitöltésével. Most ajándék 300.000 Ft értékű kuponokkal. A postaköltséget mi álljuk.

Katt IDE.

 

Keresd az ELFOGADÓHELY matricákat az üzletekben, vagy on-line játékboltok és webáruházak esetén weboldalukon. Elfogadóhelyeink száma napról napra bővül, jelenleg több száz partnerünknél vásárolhatsz kedvezményesen.

A babamamatudakozo.hu Klub Kártya által nyújtott kedvezmények természetesen minden igénylő számára díj- és kötelezettségektől mentesek.


Vásárlás

Az elfogadóhelyeken

 

Vásárlás esetén mutasd fel Klub Kártyád, és érvényesítsd azonnali kedvezményeidet. Az elfogadóhelyek pontos listáját ITT találod.

 

On-line Játékboltok és webáruházak esetén

 

Megrendelés esetén kérjük, írd be Klub Kártyád sorszámát. Egyes partnereinknél a vásárlás regisztrációhoz kötött. Ebben az esetben rendszerük megjegyzi Klub Kártyád sorszámát, így az ismételt rendelések esetén a jövőben ezt már nem kell megadnod.

 

Célunk az egyszerűség!

  • Azonnali vásárlói kedvezmények
  • Országosan elfogadóhelyek
  • INGYENES igénylés
  • Feltételek nélkül
  • Korlátlan felhasználás

A kezdetekről

 

A babamamatudakozo.hu Klub Kártya rendszerünket elsősorban leendő és kisgyermekes szülőknek, családoknak alakítottuk ki. Ugyanakkor büszkék vagyunk rá, hogy ma már nagypapák és nagymamák is élnek az általunk kínált kedvezmények lehetőségével.

Az elinduláskor kisgyermekes munkatársaink, felhasználóink tapasztalataiból, ötleteiből ihletet merítve ügyeltünk arra hogy az élet minden területén tudjunk vásárlói kedvezményeket biztosítani részetekre. Ugyan a kezdetekben elsősorban a „babás" elfogadóhelyekre koncentráltunk, mára azonban büszkék vagyunk arra, hogy nem csak pl. bababoltokban, játékboltokban, kismama ruházati üzletekben, hanem sokkal szélesebb körben is tudunk nektek lehetőséget biztosítani. Így lehetséges, hogy GYORS-ÉS ÖSSZETETT KERESŐnkben ma már találsz a paintball klubbot, szabadidős tevékenységet nyújtó partnereket, szálláshelyeket (nem csak bababarátot), orvosokat, de akár építőiparral foglalkozó vállalkozásokat is. 

 

Ne feledd, ha éppen nem jön ki találat a keresésedre, rendszerünk ezt azonnal jelzi nekünk, és igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül találatot biztosítani ebben az esetben is részedre.

 

Igényeld még ma INGYENES Klub Kártyád!