babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Spórolj Klub Kártyával!

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Valószínűleg rengeteg kedvezményes kártya gyülekezik már a pénztárcádban, arra várva, hogy végre a megfelelő üzletbe tévedj be, azonban olyan, ami az élet minden területén jelentős árengedményekhez juttat, biztos nincs még a birtokodban. Ha kell neked is egy ilyen mindentudó kártya, akkor igényeld még ma babamamatudakozo.hu Klub Kártyádat!

 

Mit tud ez a kártya?


A babamamatudakozo.hu Klub Kártya INGYENESEN igényelhető, ezáltal bárki számára elérhető. Az viszont fontos, hogy csak a kártya tulajdonosa használhatja. Ezért, ha többen szeretnétek a családban olcsóbban vásárolni, akkor igényeljetek mindannyian.

A Klub Kártyával azonnali vásárlói kedvezményeket vehetsz igénybe több mint 700 elfogadóhelyen országszerte, az élet minden területén 3-50% között! Ez annyit tesz, hogy vásárláskor csak felmutatod a kártyádat (internetes vásárlás esetén megadod a kártyaszámod) és a vásárlás összegéből levonásra kerül a kedvezmény.

 

Hol vásárolhatsz kedvezményesen?


Akár egy kedvezőbb árú wellness hétvégére vágysz a családdal vagy pároddal, akár olcsóbban szeretnél ruhát vásárolni magadnak, vagy játékot a gyerkőcnek, nálunk biztosan megtalálod a megfelelő elfogadóhelyet. A termékek és szolgáltatások széles körűek, így biztosan a család minden tagja megtalálja az érdeklődésének megfelelő kedvezményt nyújtó helyet, legyen szó autószerelésről vagy kozmetikáról.

 

Hogyan igényelheted?


Az igénylés roppant egyszerű: weboldalunkon kattints a Klub Kártya menüpontra és a regisztrációt követően máris kedvezményesen vásárolhatsz ideiglenes kártyád segítségével, amit Te tudsz kinyomtatni. Mivel egyedi sorszám van minden kártyán, így amikor internetes vásárláskor használod, akkor ezt a számot is meg kell adnod, ezáltal könnyen azonosítani tudnak.

 

Nyomtatott formában is regisztrálhatsz, országszerte számos partnerünknél, kismamaruházati - és bababoltokban, ultrahang rendelőkben és gyógyszertárakban is találkozhatsz igénylőlapjainkkal. Ráadásul csapatunk minden nagyobb babás rendezvényen ott van, ezért nálunk is kérheted klub kártyádat.

 

Regisztrációd után 8 héttel postázzuk neked nyomtatott kártyádat, ami mellé jár még egy Klub Kártya Kuponfüzet is, amiben számos termék és szolgáltatás kuponjai a Klub Kártya által nyújtott kedvezményen felül extra kedvezményt nyújtanak neked egyszeri vásárlásra.

 


Figyelünk a környezetre is


Szeretjük a divatos és szép dolgokat, de mint minden jó mami, mi is odafigyelünk a környezetünkre. Ezért kártyáink újrahasznosított papírból készülnek, ami az anyaga ellenére nagyon jól bírja a gyűrődést és a gyakori használatot.