babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Újdonság! Fonott babafészek és rácsvédő 2in1 (X)

2019-04-01

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

 

Pihe puha dombocskák körös körül, akár az anyaméhben :-)

 

A stílusos és modern Siller baby and child babafészket imádni fogja kisbabád, olyan pihe puha tapintású mintha az anyaméhben lenne. Hazai gyártású, gondos kezek munkája ez a gyönyörű fészek. A babafészket két méretben (mini 0-8 hónapig, maxi 8-24 hónapig) lehet rendelni a gyártó webáruházában: www.sillerbabyandchild.com/fonott-babafeszek

 

A legjobb benne, ha kinövi a kisbaba a fészket tovább tudod használni a fonatot rácsvédőnek. Ovis korban pedig a gyerekágyban lehet továbbra is használni falvédőként.

 

A babák altatásához a legjobb választás a babafészek, hiszen a babák egy puha párnázott fészekben az anyaméhhez hasonló környezetben lehetnek. Az anyukáknak nagy segítség, hogy a babák hamarabb elalszanak ebben a számukra ismerős helyzetben.

A babafészek funkciója, hogy biztonságban és kényelemben tartsa a babát, bárhová is helyezed azt, a kiságyba, kanapéra, a szülők között az ágyba, játszószőnyegre.

Utazáskor nagy segítséget jelent az anyukáknak, ha magukkal viszik a babafészket is, hiszen így gyermekük az idegen helyen is a megszokott helyén aludhat. Előnye, hogy kis helyen elfér és könnyű, így bárhová magaddal viheted.

A felső fonatot különböző színkombinációkból is összeállíthatod: fehér, krém, rózsaszín, mályva, szürke, bézs, szürke, menta, türkiz. Inspirációkért nézd meg a fonott rácsvédőinket: www.sillerbabyandchild.com/fonott-racsvedo

Ajánló

A titok, amiről tudnod kell.
Bébiszitter, nagymama, szomszéd néni?