babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Két raklapnyi szeretet

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A BioTechUSA 500 doboz Prenatal babaváró vitaminnal segíti az ukrajnai menekült Édesanyákat

 

Két raklapnyi szeretet és gondoskodás a magzatok és az újszülött gyermekek egészséges fejlődéséért – ennyivel is több lesz most a háború elől menekülő, a határt legtöbbször sokkos állapotban vagy teljesen kimerülve átlépő ukrajnai Édesanyáknak. A BioTechUSA-cégcsoport a MINDEN GYERMEK EGYENLŐ ALAPÍTVÁNY-nak közel 4 millió forint értékben ajánlott fel összesen 500 db Prenatal magzatvédő vitamint. A Prenatal vitaminok 21 értékes adomány mellé kerülnek a babamama CSOMAG kelengyedobozokba, melyek az életkezdéshez nélkülözhetetlen segítséget jelentik a menekülő Édesanyáknak. A babamama CSOMAG kelengye adományokat az alapítvány a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségén keresztül juttatja el a menekülteket segítő Önkormányzatok részére.

A MINDEN GYERMEK EGYENLŐ ALAPÍTVÁNY az Ukrajnából várandósan és újszülött gyermekkel menekült Édesanyákat segítő munkáját közel 4 millió forint értékű termékadománnyal támogatta a BioTechUSA-cégcsoport. A Prenatal vitamin étrend-kiegészítő babaváró csomag 30 darab komplex összetételű tasakot tartalmaz, egy tasak pedig egy napi adagnak felel meg. Ebben a napi adagban ideális mennyiségben és arányban vannak olyan összetevők, amelyek bevitele ajánlott már a teherbeesés előtti időszaktól kezdve egészen a szoptatás végéig. 

 

Európa egyik legnagyobb étrend-kiegészítő gyártójaként és forgalmazójaként a BioTechUSA-cégcsoport nagy figyelmet fordít arra, hogy visszaadjon a közösség számára. Társadalmi felelősségvállalási programjuk éves keretösszege 100 millió forintos nagyságrendű, melynek során a támogatottak igényeinek maximális figyelembevétel készpénzt és termékeket adományoznak nagy volumenben azoknak a közösségeknek, amelyek otthont adnak irodájuknak, gyáruknak és logisztikai központjuknak, értékteremtő civil szervezeteknek, rászorulóknak, egészségügyi intézményeknek és dolgozóiknak.

 

biotech3biotech4

 

Dr. Pintér Dániel Gergő, a BioTechUSA vállalati kommunikációs és CSR vezetője ennek okán elmondta: Mély megrendüléssel és aggodalommal figyeljük az Ukrajnában zajló eseményeket, ami mellett a BioTechUSA-cégcsoport sem mehet el szó nélkül. Felelős nagyvállalatként mindig arra törekszünk, hogy állandó támogatást nyújtsunk rászorulóknak és civil szervezeteknek, mely különösen igaz és fontos a kialakult háborús helyzetben. Büszkék vagyunk rá, hogy az ukrajnai menekülteket az elsők között támogattuk 20 millió Ft értékű készpénz és termékadománnyal az egyik legnagyobb civil szervezeten keresztül, emellett pedig azonnal igent mondtunk a MINDEN GYERMEK EGYENLŐ ALAPÍTVÁNY megkeresésére. Az édesanyák immunvédelmének támogatását vállalatunk annyira fontosnak érezte, hogy erre egy külön, komplex terméket hozott létre, mely kategóriát nagy erőkkel építi, és mi lehet annál nemesebb cél, minthogy ezzel a termékünkkel most bajba jutott Édesanyáknak segítsünk”.  

 

biotech3Huber Katalin, a MINDEN GYERMEK EGYENLŐ ALAPÍTVÁNY alapítója - aki egyben az ország egyik legnagyobb családi közösségének, a 15 éve működő és közel 300.000 családot számláló babamamatudakozo.hu-nak a tulajdonosa is – kiemelte: „Küldetésünk a kezdetek óta, hogy minden újszülött gyermek megérdemli az élet biztonságos és támogatott kezdetét, és minden szülőnek joga van ahhoz, hogy gondoskodhasson a csecsemőjéről! Ennek szellemében Önkormányzatokkal együttműködve évek óta országosan segítjük a családokat a jelenleg 22 értékes termékből álló babamama CSOMAG kelengye dobozokkal. Az ukrajnából várandósan vagy újszülött gyermekkel menekülő Édesanyáknak azonnali segítségre van szüksége! A babamama CSOMAG kelengyedobozokban MATRAC is található, mely ideiglenesen bölcsőként is funkcionál majd a menedékhelyeken, mindamellett hogy az életkezdéshez nélkülözhetetlen kelengyéket is tartalmaz”.

 

Várandósság alatt érdemes olyan multivitamint választani, ami kifejezetten várandós kismamák számára lett megalkotva. A BioTechUSA Prenatal nevű vitamin komplex összetételű babaváró étrend-kiegészítője például azért tökéletes választás, mert úgy alkották meg, hogy a várandósság tervezésének időszakában, babavárás alatt és a kisbaba megszületése után is alkalmazható legyen.  A termék cukor-, laktóz-, glutén- és titán-dioxid mentes. 10-féle vitamint, 6-féle ásványi anyagot, Omega-3 zsírsavakat (EPH és DHA) és kalcium-L-metil-folátot tartalmaz egy napi adagban, amely 1 tablettából és 3 kapszulából áll (1 db Multivitamin kapszula + 1 db Calcium Zinc Magnesium tabletta + 2 db Omega-3 lágyzselatin kapszula).

 

BioTechUSA elkötelezett a sport és az egészséges életmód mellett, Lifestyle Programjával pedig személyreszabott szaktanácsadással segíti a vásárlókat céljaik és a tartós életmódváltás elérésében. A cégcsoport jelenleg több mint 100 országban, 270 franchise üzlettel, 1800 munkatárssal és 4500 partnerrel van jelen, 1500 termékből álló portfóliója pedig folyamatosan bővül, hogy az egyre színesebb vásárlói igényeknek megfeleljen.

 

A menekülő Édesanyáknak azonnali segítségre van szüksége!


biotech1A babamama CSOMAG kelengye dobozokban MATRAC is található, így az ideiglenesen bölcsőként is funkcionál a menedékhelyeken.
 

Adományodat az alábbi bankszámlára várják:


MINDEN GYERMEK EGYENLŐ ALAPÍTVÁNY

 

TAKARÉKBANK
50460100-10012040


Közlemény:
#mindengyermekegyenlőukrajna

 alapitvany

 

 További információ: https://www.mindengyermekegyenlo.hu/

 

Ajánló

A BioTechUSA 500 doboz Prenatal babaváró vitaminnal segíti az ukrajnai menekült Édesanyákat
#mindengyermekegyenlő

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

De minek menekülni, a világ az szép, és mindenki találhat magának bárányt, rózsát, valamit, valakit, akiért érdemes cselekedni, megöntözni a rózsát, legeltetni a bárányt, és vigyázni a rózsára, hogy csak szellő érje.

- Louis de Saint-Marché -

A legjobb baba ajándék!