babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A KULCS PATIKÁK Főtámogatása mellett keressük azon TÁMOGATÓKAT, akiknek erős a társadalmi felelősségvállalása a jelenleg kialakult veszélyhelyzetben, és segíteni tudnák, hogy eljuthasson az újszülöttekhez a babamama CSOMAG továbbra is Magyországon!

A részletekért kérjük gördítsen lejjebb!

KÜLDETÉSÜNK

 

Önkormányzatokkal indítottunk el 2019. júliusától egy, a Kormány Családbarát támogatásait kiegészítő Családbarát Programot. Az eddigi tapasztalataink alapján nagyon pozitív fogadtatásra lelt több Önkormányzatnál, mi több a családok körében a legnépszerűbb! Küldetésünk alapja, hogy minden szülőnek joga van ahhoz, hogy gondoskodhasson csecsemőjéről, és hisszük, hogy minden újszülött gyermek megérdemli az élet biztonságos és támogatott kezdetét! A babamama CSOMAG, mint támogatás nem csak a hátrányos helyzetű családokat illeti meg, hanem minden újszülöttet és családját!

 

Mert a Programunk fő üzenete, hogy MINDEN GYERMEK EGYENLŐ!

 

ELŐZMÉNYEK

Elsőként a világon 85 évvel ezelőtt a finn kismamák kartondobozt kaptak ajándékba az államtól. Ez a doboz, egyfajta kezdőcsomag volt, mely a baba ellátásához szükséges dolgokat tartalmazott. Volt egy különleges funkciója is: kiságyként használhatták! Mindezeken felül a doboz ma már szimbólum is: egységesen az Anyává válás jelképe lett! Valamint az emberek közötti egyenlőség és a gyermekek fontosságának jelképe is, anyagi és társadalmi helyzettől függetlenül minden szülő Nő megkapja!

 

A finn minta alapján elkészült a magyar babamama CSOMAG!

 

babamama csomag

 

Az elsők között csatlakozott a Programunkhoz Tab, ahol Schmidt Jenő Polgármester úr, aki egyben a TÖOSZ Elnöke is, bizalmat szavazott a kezdeményezésünknek, és ajánlja a TÖOSZ-on keresztül a kistérségi településeknek. Már aktívan működik több településen országszerte.


Legutóbb csatlakozott: Csomád, Cserkeszőlő, Szabadegyháza, Bajót, Sülysáp.

De ez a vírus miatt most sajnos félbeszakadt...

 

TÁMOGATÓI PROGRAM

 

Keressük azon TÁMOGATÓKAT, akiknek erős a társadalmi felelősségvállalása a jelenleg kialakult veszélyhelyzetben, és segíteni tudnák, hogy eljuthasson az újszülöttekhez a babamama CSOMAG továbbra is Magyországon!

 

Így a támogatókkal összefogva közösen tudunk segíteni a nehéz helyzetben lévő Önkormányzatoknak, hogy továbbra is tudják adni a babamama CSOMAGOT az újszülötteknek!


TÁMOGATÓI CSOMAGOK

ALAP 500.000 FORINT.

BRONZ 1.500.000 FORINT.

EZÜST 2.500.000 FORINT.

ARANY 4.500.000 FORINT.

GYÉMÁNT 7.500.000 FORINT.

SMARAGD 10.000.000 FORINT.

 

A csomagok mértékétől függően támogatóink a Média felületeinken kapnak egyedi megjelenéseket: webes felületeinken PR cikk, hírlevél (közel 200.000 családnak), banner, Facebook, Instagram stb.


CÉLUNK

A jelenlegi veszélyhelyzetben szeretnénk azonnali segítséget nyújtani 10.000 újszülöttnek és családjának, és ezáltal részükre eljuttatni a babamama CSOMAGOT az Önkormányzatokon keresztül.

 

Hosszabb távú célunk, hogy országosan MINDEN ÚJSZÜLÖTT megkapja a babamama CSOMAGOT a saját településén.


BEMUTATKOZÓ VIDEÓK


A videó teljes változata (02:44): https://www.youtube.com/embed/xlhtKzWKXrU


ELÉRHETŐSÉG

Vállalkozásunk Esztergomi székhelyű, 14 éve alakult és már közel 200.000 család aktív tagja van országosan a közösségünknek!

 

HUBER KATALIN ügyvezető

+36.30.456.9616
katalin.huber@babamamatudakozo.hu

 

KREMMER ÉVA ügyvezető

+36.30.456.9644
eva.kk@babamamatudakozo.hu

 

Ajánló

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Csak egy dolgod van az életben: azt csinálni, amiben hiszel. Ha erre képes vagy, kitartóan, határozottan, nem feladva, akkor nem lesz gond. (...) Akinek menni kell és megy, az nem néz oldalra, csak az utat figyeli, mert megtanulta, hogy csak az számít.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!