babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

céginfo

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A BabaMamaTudakozó® ötlete nagyobbik fiam, Milán születésével, 2003. szeptemberében fogalmazódott meg bennem.

Az elsõ idõkben fõleg, a kapcsolatot a külvilággal az Internet jelentette számomra. Ha volt öt percem, szoptatás és pelenkacsere között, máris bekapcsoltam a számítógépemet, a keresgélést bármikor abbahagyhattam.

Erre sokszor volt példa, hiszen, mint Nálatok, a mi családunkban is a trónörökös irányította és irányítja a mai napig az eseményeket. Belecsöppentem ebbe a számomra idegen, de oly csodálatos világba! És sajnos nem mindig voltam benne biztos, hogy jól csinálom-e a feladatom...

A keresõprogramok segítségével próbálkoztam hasznos információkat gyûjteni a babás témákhoz. Bármit is kerestem pl.: babamasszázs tanfolyam vagy babaúszás, gyakran több oldalon is végig kellett szörföznöm, mire a végcélhoz értem. Szembesültem a kismamák alapvetõ keresési nehézségeivel! 

Sokszor hiányzott a keresett vállalkozások elérhetõsége, vagy egyáltalán nem is mûködött a honlapjuk. Rájöttem, hogy nincs egy átfogó tudakozó, amely kategórián belül az összes céget nyilvántartaná.

És én egyszerre láthattam volna, egy oldalon a vállalkozások adatait.

Csak ültem a gép elõtt, oldalról oldalra irányítgatott a rendszer. Lassan nem volt elég a két etetés közötti idõ egy-egy összetettebb kérdés megválaszolásához. Ekkor határoztam el, ha nagyobb lesz a kisfiam, mindenképpen összehozok egy ilyen oldalt. Igaz, kicsit csúszott a kezdés, mivel 2006. nyarán megszületett kisebbik fiam, Ottó Patrik is!

De végre a BabaMamaTudakozó® elkészült! Sõt! A 2. évfordulónkra megújult külsõvel és belsõ tartalmakkal vár benneteket!


A kereséshez és a honlapon való egyéb szolgáltatásaink megismeréséhez kellemes idõtöltést  kívánunk!

Üdvözlettel:


Huber Katalin és a BabaMamaTudakozó® csapata


GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlõ

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlõ

Napi

Mennyi múlik azon, hogy tudatosan figyeled magad. Hogy egyszerűen nem engeded meg magadnak azt, hogy elsunnyogd, hogy valami bánt. És igen, figyelni az érzéseidet tök szuper dolog, nyitottnak lenni meg egyenesen a megoldáshoz vezet, hiszen ha várod, jönni fog.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!