babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

céginfo

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A BabaMamaTudakozó® ötlete nagyobbik fiam, Milán születésével, 2003. szeptemberében fogalmazódott meg bennem.

Az elsõ idõkben fõleg, a kapcsolatot a külvilággal az Internet jelentette számomra. Ha volt öt percem, szoptatás és pelenkacsere között, máris bekapcsoltam a számítógépemet, a keresgélést bármikor abbahagyhattam.

Erre sokszor volt példa, hiszen, mint Nálatok, a mi családunkban is a trónörökös irányította és irányítja a mai napig az eseményeket. Belecsöppentem ebbe a számomra idegen, de oly csodálatos világba! És sajnos nem mindig voltam benne biztos, hogy jól csinálom-e a feladatom...

A keresõprogramok segítségével próbálkoztam hasznos információkat gyûjteni a babás témákhoz. Bármit is kerestem pl.: babamasszázs tanfolyam vagy babaúszás, gyakran több oldalon is végig kellett szörföznöm, mire a végcélhoz értem. Szembesültem a kismamák alapvetõ keresési nehézségeivel! 

Sokszor hiányzott a keresett vállalkozások elérhetõsége, vagy egyáltalán nem is mûködött a honlapjuk. Rájöttem, hogy nincs egy átfogó tudakozó, amely kategórián belül az összes céget nyilvántartaná.

És én egyszerre láthattam volna, egy oldalon a vállalkozások adatait.

Csak ültem a gép elõtt, oldalról oldalra irányítgatott a rendszer. Lassan nem volt elég a két etetés közötti idõ egy-egy összetettebb kérdés megválaszolásához. Ekkor határoztam el, ha nagyobb lesz a kisfiam, mindenképpen összehozok egy ilyen oldalt. Igaz, kicsit csúszott a kezdés, mivel 2006. nyarán megszületett kisebbik fiam, Ottó Patrik is!

De végre a BabaMamaTudakozó® elkészült! Sõt! A 2. évfordulónkra megújult külsõvel és belsõ tartalmakkal vár benneteket!


A kereséshez és a honlapon való egyéb szolgáltatásaink megismeréséhez kellemes idõtöltést  kívánunk!

Üdvözlettel:


Huber Katalin és a BabaMamaTudakozó® csapata


GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlõ

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlõ

Napi

Mert mi más értelme lenne az életnek? Hozd ki azt, ami benned van, ne rejtegesd, szeresd, vállald fel, dolgozz rajta, mutasd meg. Idővel megéri majd.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!