babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Kiegészítők a mini pasiknak

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Amikor kisfiunkat öltöztetjük, gyakran megfeledkezünk a kiegészítőkről. Pedig ha kicsit jobban szétnézünk a piacon, akkor számos stílusos sapkát, sálat, övet, napszemüveget találunk gyermekünknek.

Sapka, kalap

Hogy milyen anyagból készül, az szinte mindegy. Ami igazán fontos, az a forma. A fedora kalapok és a hip-hop sapkák az idei szezon legnépszerűbb darabjai.
 
Napszemüveg
 
Ha azt szeretnéd, hogy a kisfiad igazán trendi legyen, ne feledkezz meg a napszemüvegről. Ez az a kiegészítő, ami elengedhetetlen az igazán vagány megjelenéshez.

Öv

Egy bőröv trendi övcsattal nagyon fel tudja dobni gyermeked megjelenését.

Cipők

Nem titok, hogy minden szülő a kényelmet helyezi előtérbe gyermeke cipőválasztásánál. Ha azonban azt szeretnéd, hogy kisfiad igazi divatikonként lépjen utcára, ne hagyd figyelmen kívül azt, hogy a cipő hogy néz ki. A kínálat szinte teljesen megegyezik a felnőtt cipőkével, így akár ugyanolyan cipőkbe is bújtathatod kisfiadat, mint amilyet az apukája hord.

Ékszerek

Karkötők, karórák. Lehet, hogy egy kicsit idegenül hangzik, hogy néhány éves gyermekünk karkötőt hordjon, lássuk be, Budapest utcáin nem túl gyakran találkozunk ilyen kisfiúkkal. Külföldön viszont nagyon elterjedt. Ha a nyugat trendjét szeretnétek követni, akkor tehát ne habozzatok!

Ajánló

A lényeg a részletekben rejlik.
Szeretnél néhány ütős tippet?

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Fantasztikusan érzem magam a bőrömben! Tényleg. Ha majd borzalmas hetem lesz, emlékeznem kell erre az érzésre.

- Stephen Chbosky -

A legjobb baba ajándék!