babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

A divatos kismama

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A várandósság 9 hónapja az egyik legizgalmasabb, legszebb időszak a párok életében. Sok nőben felmerül a kérdés, hogy hogyan maradhat ugyanolyan vonzó nő férje számára, mint a babavárás előtt. 

Cikkünkben elsősorban az öltözködésre helyeztük a hangsúlyt. Íme 10 tipp, hogy pocakos kismamaként is divatos nő maradhass.

 

A megfelelő fehérnemű

Egy jó melltartó szexibbé varázsol, ezt minden nő tudja. A várandósság alatt melleid jóval nagyobbá válnak, mint korábban voltak, tehát új darabokra lesz szükséged. Ne habozz hát, válogass kedvedre az üzletek melltartó kínálatában! Ha már ott jársz, ne felejtsd el a kismama bugyikat sem átnézni. Ne felejtsd el, hogy csak akkor tudsz ragyogni kívülről, ha igazán jól érzed magad. Ehhez pedig elengedhetetlen a kényelem.

Ne engedj a kísértésnek: messziről kerüld el a férjed ruháit!


Sok nő esik abba a hibába, hogy várandósként a férje pólóiba bújik, mondván, nagyobbak, kényelmesebbek. Igen ám, de nem túl nőiesek. Nem beszélve arról, hogy mikor a férjünk ránk néz, és meglát a saját holmijában, nagy valószínűséggel össze fogja zavarni a látvány. Nagyon fontos alapszabály: ne veszítsd el a nőiességed! Igyekezz olyan ruhákat hordani, amelyek kiemelik azt, nem pedig elrejtik.


Ne hordj buggyos ruhákat!


Kismama vagy, ne takard el a pocakod! Ha buggyos, nagyméretű ruhákat húzol magadra, azt az eredményt éred el, hogy nagyobbnak fogsz tűnni, mint valaha.  Ha a lehető legjobb színben szeretnéd feltüntetni magad, viselj a testedhez illeszkedő ruhákat. Bár furcsán hangzik, de a feszülős ruhák ilyenkor nem fognak túlsúlyosnak láttatni, sőt mi több, kimondottan vékonyítanak, és megmutatják azt a szexi várandós nőt, aki Te magad vagy!


Farmernadrág


A farmer a hétköznapi öltözködés alapdarabja. Nem kell lemondanod róla azért, mert kisbabát vársz. Az viszont teljesen biztos, hogy más fazonra lesz szükséged, mint a várandósság előtt. Látogass el a hétköznapi divatmárkák üzleteibe – a legtöbb választékában már fellelhetőek a kismamanadrágok. Ha van rá lehetőséged, a Neked tetsző fazonból vegyél több, más színű darabot!


Haj, bőr, köröm


Természetesnek tűnik, mégis néha előfordul, hogy nem éppen frissen mosott hajjal, esetleg lenőtt körmökkel lépünk utcára. Az ápoltság nagyon fontos, sose feledkezz meg róla, hiszen a jó megjelenés alapja.

Ajánló

A nyár legforróbb színei
Szeretnél néhány ütős tippet?
Tippek a félrevásárlások elkerülése érdekében.

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Nevess magadon, és nevess az életen. Ne gúnykacaj vagy önsajnálattól tocsogó nevetés legyen ez, hanem gyógyír, csodaszer, amely enyhíti a fájdalmat, kigyógyít a depresszióból, és segít megfelelő távolságból kezelni az adott pillanatban szörnyűnek látszó kudarcokat.

- Og Mandino -

A legjobb baba ajándék!