babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Kisbabát várok. Milyen cipőt válasszak?

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Bár a tűsarkúd mostanában aligha fogod hordani, ez mégsem jelenti azt, hogy ne lehetnél nőies. Ha ezeket a kényelmes, csinos cipőket hordod, duzzadt lábaid meg fogják köszönni Neked!

Bokacsizma


Nem olyan meleg, mint a hosszú csizma, viszont farmerral vagy szoknyával nagyon jól mutat.


Mokaszin


Imádnivaló és nagyon trendi az idei őszi szezonban a mokaszin. Olyan kényelmes, mintha mezítláb lépkednél. Farmernadrággal viselve kitűnő választás.


Oxford cipő

 

Férfias, mégis nőies. Egyre nagyobb divat úgy öltözni, mintha a férjünk ruhátárában válogatnánk. Igaz ez a cipőre is. Nem mellesleg teljesen lapos, így az egyensúlyoddal sem kell megküzdened.


Félcsizma


A motoros stílus szerelmesei most igazán örülhetnek, ugyanis a szegecses bőr ruhadarabok mellett a cipők között is egyre több motoros csizmára hajazó félcsizmát találsz.


Babacipő extravagáns mintával


Csajos délután? Kapd fel a babacipőd! Ha valamilyen extra mintával van ellátva, például leopárdmintás, egy egyszerű farmer-póló összeállítást is teljesen feldob!


Platform félcipő


Szeretnél magassarkút hordani, de a tűsarkú már nem az igazi? Az arany középút a platform félcipő!


Vászoncipő

Egy hosszú munkanap után imádni fogod, ha csak a – manapság nagyon trendi – vászoncipődbe kell bújnod az esti baráti csevegéshez. Laza és kényelmes!


Tornacipő


Imádod a tornacipőt? Mi is! És babavárás alatt kimondottan praktikus. Lapos, mégis stílusos!


Platform csizma


Szoknyával és harisnyával nagyon nőies, mégsem botladozol benne. A várandósságod alatt megváltozik a tested felépítése, és ez az egyensúlyérzékedre is hatással van. A magassarkú csizmák talán nem a legszerencsésebbek, de egy platform csizmával biztosan nem lősz mellé!

Ajánló

Szeretnél néhány ütős tippet?
Érezd magad csinosnak.
Összeöltöztek!

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Ha van egy álmod, megvalósíthatod, senki sem fog vissza. (...) Te döntöd el, hogy a saját korlátaid meddig terjednek, és hogy melyiket mikor döntöd le. Ha törődsz a belső békéddel, lassan azt veszed észre, hogy már nincsenek gátak, csak te vagy és a vágyaid, amelyek sorra megvalósultak.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!