babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Celeb Mama

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A celebek körében nem ritka, hogy tökéletes összhangban jelennek meg gyermekeikkel, legalábbis ami az öltözködést illeti. Cikkünkből megtudhatjátok, hogy ki mennyi figyelmet fordít arra, hogy egyen szerelésben lépjen utcára gyermekével.

Madonna és Lourdes Leon

 

Madonna évtizedek óta stílusikon. Természetesen ez lánya, Lourdes öltözködésén is látszik. Ő maga a valódi Material Girl. New York repterén kapták őket lencsevégre, mindketten fekete dzsekit és piros oldaltáskát viseltek.

 

Jennifer Garner és Violet Affleck

 

Mindenféle egyen öltözet nélkül is elmondható, hogy a két hölgy úgy néz ki, mint két tojás. De nekik ez nem elég, Jennifer szereti hangsúlyozni amúgy is szembetűnő hasonlóságukat azzal, hogy szinte egyforma ruhákat viselnek.

 

Reese Witherspoon és Ava Philippe

 

A két szőkeség a minap hófehér maxiruhában jelent meg Los Angeles utcáin. Ahogy az Affleck családban, itt is tagadhatatlan az anya-lánya hasonlóság. Ava nem más, mint mini-Reese. Akármit viselnek, egy biztos: ők csodálatosan festenek együtt!

 

Jennifer Lopez és Max Anthony

 

Az első páros, ahol kisfiával öltözik össze a mami. J Lo stílusa kifogástalan, nem csoda tehát, hogy imádott kisfia, Max is mindig magára vonja a figyelmet.

 

Angelina Jolie, Zahara és Shiloh Pitt

 

Franciaországban járt a gyönyörű színésznő két lányával, Zaharával és Shilohval, mindannyian fekete ruhát viseltek. Bár róluk nem elmondható, hogy kiköpött anyjuk lennének (tekintve, hogy Zahara örökbefogadott gyermek, Shiloh pedig inkább apukájára hasonlít), az öltözékükkel tesznek róla, hogy a lányok tökéletesen passzoljanak a mamihoz.

Ajánló

A lényeg a részletekben rejlik.

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

A derűs embereknek nem könnyebb a sorsuk, csak más szemüveg van rajtuk. Azt szoktuk mondani: jó természetük van. A jóra vannak hangolva. Életörömre. (...) Tedd csak fel az "áldott szemüvegedet", s máris látod, hogy süt a nap, hogy sok öröm és emberi jóság van.

- Müller Péter -

A legjobb baba ajándék!