babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Utazási lázban ég mindenki, főleg amióta a távolságok lecsökkentek. Mielőtt elindulunk, nem árt némi elővigyázatosság. Nem lehet minden lehetséges helyzetre előre felkészülni, de hosszabb útra érdemes egyszerű házipatikát összeállítani, főleg ha a cél egy távoli egzotikus ország.

A zsebkönyv letöltése:  ITT. 

Segíts a rókának, hogy talpon maradjon!
Jópofa homeopátiás játék: ITT.

 

Indulás előtt

Utazási lázban ég mindenki, főleg amióta a távolságok lecsökkentek. Mielőtt elindulunk, nem árt némi elővigyázatosság. Nem lehet minden lehetséges helyzetre előre felkészülni, de hosszabb útra érdemes egyszerű házipatikát összeállítani, főleg ha a cél egy távoli egzotikus ország. Jól jöhet egy könnyű sebek tisztítására alkalmas bőrfertőtlenítő, géz, fertőtlenítőtabletta, és olyan patikákban kapható sókeverék, mely hasmenéses betegségeknél pótolja az elveszített cukrot és ásványi anyagokat.

A rendszeresen szedett gyógyszerekből mindig vigyünk elegendő mennyiséget, mert az utánpótlás nehézkes lehet. A nap és a rovarok elleni védekezés is fontos, maláriaveszélyes országoknál a gyógyszeres megelőzést időben el kell kezdeni!
Súlyos tünetek esetén természetesen azonnal forduljunk orvoshoz!


Homeopátiás gyógymódról utazóknak

Az utazás alatt előforduló problémák jelentős része jól kezelhető homeopátiás szerekkel. A homeopátia 200 éves hagyományokkal rendelkező szelíd, de hatásos gyógymód, mely a szervezet saját védekező rendszerének stimulálásával éri el a kívánt eredményt.

Előnye, hogy kisgyermekek, várandós anyák és idősek is szedhetik a homeopátiás gyógyszereket. A homeopátiás golyókat nem kell vízzel lenyelni, csak elszopogatni. Léteznek műanyag tubusos kiszerelésű, egy hatóanyagot tartalmazó ún. monokomponensű készítmények, és olyan komplex készítmények, melyeket orvosok állítottak össze egy-egy betegség kezelésére. A komplex készítmények a leggyakoribb betegségekre kialakított, hatásukban közel álló, potenciált monokészítmények kombinációi, melyek hatását klinikai vizsgálatokkal bizonyították.


Homeopátiás gyógyszereket önállóan is alkalmazhatunk, vagy társíthatunk hagyományos gyógyszerekkel. Ezek a szerek nem tartalmaznak kémiai eredetű méreganyagokat, és mellékhatás-mentesen használhatók. A tökéletes gyógyulás céljából a beteg tüneteihez (betegségképéhez) leginkább hasonló gyógyszert (gyógyszerképet) kell megkeresni.


Tartalom (kattints a témákra):

INDULÁS ELŐTT
HOMEOPÁTIÁS GYÓGYMÓDRÓL UTAZÓKNAK
TUDNIVALÓK A HOMEOPÁTIÁS SZEREK SZEDÉSÉRŐL

GYAKORI HOMEOPÁTIÁS HÍGÍTÁSOK ÉS ADAGOLÁSI JAVASLATOK
HOMEOPÁTIÁS UTAZÁSI CSOMAG

AZ ÚT ALATT
MIKOR FOROG A VILÁG
FÉLELEM A REPÜLÉSTŐL
MI MINDEN RONTHAT EL EGY NYARALÁST?
CSÍPÉSEK
NAPSZÚRÁS, HŐGUTA
ALLERGIÁS BŐRTÜNETEK
LEÉGÉS
SÉRÜLÉSEK, ZÚZÓDÁSOK
RÁNDULÁS
DERÉKFÁJÁS
NÁTHA, MEGFÁZÁS
AZ UTAZÁS ALATTI HASMENÉSRŐL
UTAZÁS KISGYERMEKEKKEL
GYOMORPROBLÉMÁK
ROVARCSÍPÉSEK ELLEN
VÉDEKEZÉS A NAP ELLEN


A zsebkönyv letöltése:  ITT. 

Segíts a rókának, hogy talpon maradjon!
Jópofa homeopátiás játék: ITT.

Ajánló

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Ha döntesz, dönts. Erősnek kell lenned, ki kell bírnod. Még egy lépés, meg még egy. Menni fog. Csináld végig. Magadért, a boldogságodért, a jövődért. Mert az, ami rád vár, a fájdalomnál már csak jobb lehet.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!