babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Utazási lázban ég mindenki, főleg amióta a távolságok lecsökkentek. Mielőtt elindulunk, nem árt némi elővigyázatosság. Nem lehet minden lehetséges helyzetre előre felkészülni, de hosszabb útra érdemes egyszerű házipatikát összeállítani, főleg ha a cél egy távoli egzotikus ország.

A zsebkönyv letöltése:  ITT. 

Segíts a rókának, hogy talpon maradjon!
Jópofa homeopátiás játék: ITT.

 

Indulás előtt

Utazási lázban ég mindenki, főleg amióta a távolságok lecsökkentek. Mielőtt elindulunk, nem árt némi elővigyázatosság. Nem lehet minden lehetséges helyzetre előre felkészülni, de hosszabb útra érdemes egyszerű házipatikát összeállítani, főleg ha a cél egy távoli egzotikus ország. Jól jöhet egy könnyű sebek tisztítására alkalmas bőrfertőtlenítő, géz, fertőtlenítőtabletta, és olyan patikákban kapható sókeverék, mely hasmenéses betegségeknél pótolja az elveszített cukrot és ásványi anyagokat.

A rendszeresen szedett gyógyszerekből mindig vigyünk elegendő mennyiséget, mert az utánpótlás nehézkes lehet. A nap és a rovarok elleni védekezés is fontos, maláriaveszélyes országoknál a gyógyszeres megelőzést időben el kell kezdeni!
Súlyos tünetek esetén természetesen azonnal forduljunk orvoshoz!


Homeopátiás gyógymódról utazóknak

Az utazás alatt előforduló problémák jelentős része jól kezelhető homeopátiás szerekkel. A homeopátia 200 éves hagyományokkal rendelkező szelíd, de hatásos gyógymód, mely a szervezet saját védekező rendszerének stimulálásával éri el a kívánt eredményt.

Előnye, hogy kisgyermekek, várandós anyák és idősek is szedhetik a homeopátiás gyógyszereket. A homeopátiás golyókat nem kell vízzel lenyelni, csak elszopogatni. Léteznek műanyag tubusos kiszerelésű, egy hatóanyagot tartalmazó ún. monokomponensű készítmények, és olyan komplex készítmények, melyeket orvosok állítottak össze egy-egy betegség kezelésére. A komplex készítmények a leggyakoribb betegségekre kialakított, hatásukban közel álló, potenciált monokészítmények kombinációi, melyek hatását klinikai vizsgálatokkal bizonyították.


Homeopátiás gyógyszereket önállóan is alkalmazhatunk, vagy társíthatunk hagyományos gyógyszerekkel. Ezek a szerek nem tartalmaznak kémiai eredetű méreganyagokat, és mellékhatás-mentesen használhatók. A tökéletes gyógyulás céljából a beteg tüneteihez (betegségképéhez) leginkább hasonló gyógyszert (gyógyszerképet) kell megkeresni.


Tartalom (kattints a témákra):

INDULÁS ELŐTT
HOMEOPÁTIÁS GYÓGYMÓDRÓL UTAZÓKNAK
TUDNIVALÓK A HOMEOPÁTIÁS SZEREK SZEDÉSÉRŐL

GYAKORI HOMEOPÁTIÁS HÍGÍTÁSOK ÉS ADAGOLÁSI JAVASLATOK
HOMEOPÁTIÁS UTAZÁSI CSOMAG

AZ ÚT ALATT
MIKOR FOROG A VILÁG
FÉLELEM A REPÜLÉSTŐL
MI MINDEN RONTHAT EL EGY NYARALÁST?
CSÍPÉSEK
NAPSZÚRÁS, HŐGUTA
ALLERGIÁS BŐRTÜNETEK
LEÉGÉS
SÉRÜLÉSEK, ZÚZÓDÁSOK
RÁNDULÁS
DERÉKFÁJÁS
NÁTHA, MEGFÁZÁS
AZ UTAZÁS ALATTI HASMENÉSRŐL
UTAZÁS KISGYERMEKEKKEL
GYOMORPROBLÉMÁK
ROVARCSÍPÉSEK ELLEN
VÉDEKEZÉS A NAP ELLEN


A zsebkönyv letöltése:  ITT. 

Segíts a rókának, hogy talpon maradjon!
Jópofa homeopátiás játék: ITT.

Ajánló

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Kezdem megérteni, hogy az egész élet csak egy játszma, amelyet olyan ügyesen és jól kell megjátszanom, hogy örömöm teljék benne. Ha vesztek, vállat vonok és nevetek, ha pedig nyerek, ugyancsak nevetek. Bárhogy is van, azon leszek, hogy tréfásan fogjam fel a dolgokat.

- Jean Webster -

A legjobb baba ajándék!