babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
BabaMamaTudakozó - femibion KISMAMA NAP 2010
babamamatudakozo.hu  ›  legfrissebb  ›  babamamatudakozó - femibion kismama nap 2010

BabaMamaTudakozó® - femibion® KISMAMA NAP 2010
2010. április 18. Vasárnap Allee Bevásárlóközpont, Cinema City


A 2009. április 4.-én megrendezett 1. Kismama Napunkon öröm volt látni, hogy rendezvényünk ötlete milyen sikeres volt a várandós édesanyák körében. Idén több nagy múltú, a magyar piacon sikeres cég állt mellénk, hisz célunk az volt, hogy ne a vásárlás, eladás legyen az előtérben, hanem egy olyan fontos időszak, mint a babavárás közben felmerülő kérdések nyugodt körülmények között történő megválaszolása.


Mindig, amikor valami új kezdeményezés indul el a magyar piacon (kismamák hiteles, teljes körű tájékoztatása) egy kis aggódással indul! Mint a babavárás a leendő édesanyák esetében. Úgy érezzük, a tavaly megrendezett Kismama Nap megadta azt a bizonyosságot számunkra, hogy ez egy jó út! A kismamák tele vannak kérdésekkel, melyekre válaszokat szeretnének, mégpedig szakmailag hiteles szakértőktől!

Kizárólag kismamáknak szerveztük idén is információs napunkat. Idén a femibion®-al (Európa vezető terhesvitaminja) együttműködve, 3 hónapos közös nyereményjáték előzte meg rendezvényünket, melynek keretein belül több ezer várandós anyuka vett részt a játékban.

A rendezvényen való megjelenés előzetes regisztrációhoz volt kötött. Büszkék vagyunk rá, hogy az Allee Bevásárlóközpontban található Cinema City moziterme teljesen megtelt. Összesen 221 várandós anyuka tisztelt meg bennünket bizalmával, akiknek túlnyomó többsége az első gyermekét várta!

Az előadások ideje alatt szabad volt a ki és bejárás, a jelenlévők az előtérben ingyenes kismamafotózáson, valamint kiállítóinknál személyre szabott tájékoztatáson vehettek részt. A rendezvény ideje alatt ingyenes szendvics, üdítő és süteményekkel kényeztettük a jelenlévőket.

Pozitívak voltak a visszajelzések mind a kismamák, mind pedig az előadók részéről. Partnereink jóvoltából ingyenes welcome csomag várta regisztrációkor a megjelenteket.

A welcome csomag tartalma 2010-ben:

  • éva öko táska, melyben ...
  • 60.000 Ft értékben azonnali beváltható kuponok
  • éva Magazin, InStyle Magazin, éva kötény és naptár, éva notesz
  • Fisher Price előke
  • MAM cumi
  • Pampers Sensitive pelenkaminta és törlőkendő, valamint Pampers UNICEF karszalag
  • CHICCO melltartóbetét és Magyarországon az első CHICCO bolt kedvezményei
  • 4D ultrahang kedvezmények
  • Sejtbank Kft. őssejt tárolási tájékoztató
  • ... és még sok egyéb hasznos tájékoztató kapott helyet!

Fontos számunkra kiemelni, hogy szakmailag hiteles előadásokkal tarkítottuk idén is Kismama Napunkat, amelyek informatív és prevenciós jelleggel válaszokat adtak a leendő édesanyáknak felmerülő kérdéseikre a gyermekneveléssel kapcsolatban.

A rendezvényen készült fotók megtekintése: ITT.

Nézd meg a babamamaTV.hu összefoglaló videóját a rendezvényről: ITT.

Előadóink véleményei

„Azt gondolom, hogy a BabaMamaTudakozó® az ország ilyen jellegű legnagyobb tudakozója, és mint gyógyszercég felelősséget kell vállalnunk a jövő generációjáért, a kismamákért. Olyan partnert választunk, akivel korrekt együttműködést lehet csinálni, sokakat elérünk, és mind a kettőnk szinergikusan bele tudja tenni azt mind szakmai mind szervezési szempontból, amit csak tud! Látható volt, hogy mennyi kismama jött el, már időben itt voltak, és azt szerették volna, hogy kapjanak olyan információkat, amik az ő kismamaságukat segítik.

Nagyon fontos, hogy a kismama milyen jellegű tájékoztatást kap, és úgy gondolom, hogy a BabaMamaTudakozó® ebben kulcsszerepet tud játszani!"

Dr. Burghardt Béla - gyógyszerész
Merck Kft. / femibion®

„Nagyon színvonalas a téma, az előadások és nagyon-nagyon sokan vannak, nagyon örülünk neki. Azért is, mert egyre többen érdeklődnek a köldökzsinórvér illetve a köldökzsinórszövet megőrzésével kapcsolatban, mely utóbbit a Sejtbank Kft. mint Európa legnagyobb köldökzsinórvér őssejtbankjának, a Cryo-Save-nek a képviselője Magyarországon elsőként biztosítja.

A várakozásokhoz képest teljesen felülmúlt az itteni közönség! Nagyon sokan voltak, és nagyon sok volt a kérdés. Én várom a lehetőséget, hogy a BabaMamaTudakozó® és a Sejtbank együttműködjön, és még színvonalasabban tudjuk egymást képviselve szolgáltatásainkat nyújtani!"

Licskó Adrienn - biotechnológus
Sejtbank Kft.

A KISMAMA NAPON RÉSZTVEVŐK SZÁMÁRA 10% KLUB KÁRTYA KEDVEZMÉNY A SEJTBANK KFT. MINDKÉT SZOLGÁLTATÁSÁNAK ÁRÁBÓL (HAGYOMÁNYOS ÉS MODERN). BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁS: +36.30.456.9617 Gremperger Zsuzsanna.

„Én nagyon örültem, amikor meghívtak erre a rendezvényre. És még nagyobb volt az örömöm, mikor megtudtam, hogy milyen előadások után fog az enyém következni. Ugyanis egytől egyig a prevencióról volt szó, aminek sajnos itt Magyarországon nincsen hagyománya és kultúrája. ... Én nem gondoltam volna, hogy ennyien lesznek, amikor reggel bejöttem kígyózó sorok vezettek ide, féltem, hogy nem is tudok bejutni! Ami a közönségre jellemző volt, hogy nagyon figyeltek, és ami ennek bizonyítéka volt, hogy az előadások végén kérdéseket tettek fel, és nagyon jó kérdéseket. Úgy érzem, hogy az alap hozzáállást, alapszemléletet a gyerekekekkel való preventív hozzáálláshoz jól átvették a jelenlévők.

Sokkal szorosabbra kívánjuk fűzni a kapcsolatot a BabaMamaTudakozó® -val, ugyanis mindkettőnk célja, hogy azokat a mozaikszerű ismereteket, amelyeket bulvársajtóból, kereskedelmi csatornából, internetes cikkekből összemazsoláznak a szülők, valamilyen struktúra mentén elhelyezzük. Mert akármennyire elérhető és gazdag a tárháza az ismeretterjesztésnek a médiában, de mégis tájékozatlanok még alapvető dolgokban is a szülők."

Ónodi Csilla - pedagógiai igazgató
Gekko Képességfejlesztő Játszóházak

Előadásaink kiemelt témái

Magzatvédelem
Mit tud a tudomány hozzátenni, hogy az aggódás törődés legyen?
Dr. Burghardt Béla - Merck Kft. / femibion®

Őssejt Infó
Az őssejtek alkalmazása az orvoslásban a modern orvostudomány egyik legjelentősebb eredménye. Gyakori kérdések, tévhitek és igazságok, praktikus tanácsok. Őssejtek a gyógyászatban, és minden, ami őssejt. Fontos kiemelni, hogy ez egy egyszeri és megismételhetetlen lehetőség! Ezért felelősségteljesen döntésünket szakmailag hiteles szakértő meghallgatása mellett hozhatjuk meg.
Licskó Adrienn - biotechnológus
Sejtbank Kft.

Nőjünk együtt szülő kalauz
Gyermekeink képességeinek fejlődése hónapról hónapra az első évben.
Ónodi Csilla - pedagógiai igazgató
Gekko Képességfejlesztő Játszóházak

A baba bőrápolása
Tedd meg velünk az első lépéseket! Minden, amit a baba bőrének ápolásáról és a pelenkázásról tudni kell.
Csordás Ágnes
A Magyar Védőnők Egyesületének elnöke

A baba étkezése
A baba ízlése a szoptatás közben és után, hozzátáplálás, szomjoltás, tápszerek, tápanyagok és vitaminok.
Fehrmann Metja
Biopartner

A kismamafehérneműk fontossága
Tóth Zsuzsa
Anita Hungária Kft.

A kismamák folyadékpótlása
Megfelelő mennyiségű víz bevitele a szervezetbe az egészség megőrzése érdekében. Dehidratáltság milyen betegségeket okozhat? Kismamák esetében a folyadékpótlás fontossága!
Kornis Anita
Mosolygóvíz

A bababarát mozizás
Vadonatúj, kifejezetten kismamáknak, kisgyermekes anyukáknak szóló kezdeményezés először Magyarországon!
Buda Andrea - PR és marketing vezető
Cinema City

Jövőre még nagyobb helyszínen fogjuk megrendezni Kismama Napunkat, a nagy érdeklődésre való tekintettel! Várjuk az érdeklődő kismamákat!

Köszönjük támogatóinknak, partnereinknek az együttműködést a Kismamák nevében is!

A rendezvény főtámogatója:A rendezvény kiemelt támogatója:Média Partnerünk:

Köszönet Partnereinknek!

 

 

2014.09.03.

még több
még több
még több
tovĂĄbb
tovĂĄbb
tovább
tovább

tovább