babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
BabyMarkt tavaszi Babaruhabörze
babamamatudakozo.hu  ›  legfrissebb  ›  babymarkt tavaszi babaruhabörze
Itt a tavasz, és lesz nyár is...

Hagyományaikat őrizve, hamarosan itt a BabyMarkt tavaszi Babaruhabörzéje, melyet 4. éve nagy sikerrel szerveznek a Hungexpo A pavilonjában.

A kilátogató kismamák, fiatal szülők, nagy gyerekesek számára igazi oázis ez a rendezvény. Miért is? Mert az új ruha, az új könyv sokszor nagyon drága. Az is lehet, hogy nem is akarunk egy ruháért, könyvért annyi pénzt kiadni, hiszen a ruha két nap múlva kiszakad, a könyv meg elszakad.

Itt az anyukák egymás között cserélik gyermekeik kinőtt, megunt ruháit, játékait, könyveit. Az eladott baba - gyerekholmik árából azután megveszik a következő méreteket csemetéjük számára. Tapasztalataik szerint hatalmas igény van jó minőségű babaruhákra, és minden egyéb kiegészítőre - babakocsi, kiságy, hordozó.

Rendezvényükre szeretettel várnak minden olyan anyukát, aki adni-venni szeretne. Munkatársaik készséggel állnak rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken: +36.70.944.7714 vagy rendelhet asztaljegyet online. Regisztráció után a helyszínrajzon kijelölheti saját árusítóasztalának helyét.

Az árusító standok 4, 6 m2-es építmények. Az őszi börzén 1300 asztalon árultak anyukák, és új termékekkel 80 kiállító cég jelent meg.

A vásárlás mellett igazi családi nap is a börze, ahová az apukák és a nagyobb gyerekek is szívesen eljönnek. Utóbbiak nagy örömére igényes, színes, tartalmas színpadi programot tartanak - bábszínház, koncert -, óriási játszóházat üzemeltetnek, hogy valódi családi napot tölthessenek el együtt a családok. A nagyon pici babával érkező kismamákat szoptató, etető, pelenkázó helységek várják.

Látogatók között kvízjátékokat, nyeremény sorsolásokat, termék bemutatókat tartanak. Árverésre bocsájtunk mindenféle új és használt terméket, ami tulajdonosa számára már feleslegessé vált. Baba szépségversenyeiket pedig egyszerűen imádják a kismamák, a hozzájuk érkező fotókból, minden börzén kiállítást szerveznek.

A gyerekeknek ingyenes a belépés!

MINDEN KEDVES ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁRNAK!

www.babaexpo.hu

 

2014.09.03.

még több
még több
még több
tovĂĄbb
tovĂĄbb
tovább
tovább

tovább