babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Nyakunkon az ünnep
babamamatudakozo.hu  ›  legfrissebb  ›  nyakunkon az ünnep

 Készüljetek velünk az ünnepre! Karácsony rovatunkban az sos megoldások mellett recepteket és szuper ajándékokat is mutatunk. A készülődésben minden olyan dolgot megtaláltok, ami segít a tökéletes felkészülésben, de kutassatok a játékok és ajándékok pontok alatt is, mert rengeteg izgalmas újdonságot gyűjtöttünk össze.


Expressz adventi asztaldísz
Már egy hete benne vagyunk az adventi időszakban, de mindig akadnak olyanok, akik az utolsó pillanatokban csinálnak mindent. Összeállításunkkal most nekik kedvezünk, egy egyszerűen elkészíthető expressz angyali adventi koszorút mutatunk be.

Kreatív képeslap rohanó mamiknak 
Minden évben szeretnék egyedi képeslapokat gyártani, de valahogy a decemberi sürgés - forgásban sohasem jut elég időm arra, hogy fogjam a papírt, ollót és ragasztót és képeslapgyárossá változzak. Idén kitaláltam valami gyorsat, de egyedit!

Ünnepi hajsza az idővel
Ajándékvásárlás, nagybevásárlás, takarítás, főzés, mit csináljak a gyerekkel a téliszünetben, és még a fodrászhoz is el kellene jutni valahogy. Nem is beszélve az ünnepi logisztikáról, hiszen a legtöbb családban elkezdődik a nagy rokonsági zarándoklat. Az időkeret adott, már csak az a kérdés, hogyan osztjuk be. Időgazdálkodástan az ünnepekre.

Egyedi ajándékok a fa alatt (x) 
Egy igazán egyedi, de hasznos ajándékot keresel a szívedhez közel álló kismamának; babának vagy gyermeknek? Akkor ne is keresgélj tovább, a Bobozone kínálatában minőségi, egyedi igényeket kielégítő termékeket találsz mindekinek.


 

2014.09.03.

még több
még több
még több
tovĂĄbb
tovĂĄbb
tovább
tovább

tovább