babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Vtech termékcsalád (x)
babamamatudakozo.hu  ›  legfrissebb  ›  vtech termékcsalád (x)

A Vtech termékcsalád a születéstől egészen a kiskamaszkorig innovatív és oktató elektronikus játékokat ajánl életkornak megfelelő tartalommal. A Vtech egy olyan név, ami összefonódott a kiváló minőség és design jelentéssel, valamint olyan játékokat képvisel, ami a gyerekeket nem csak szórakoztatja, hanem tanulásban is segíti. Megismerteti a kisebbeket az alapvető fogalmakkal, például a színekkel, az állatokkal, a formákkal, az 1,2,3 számokkal, az a,b,c betűkkel, és ahogy haladunk az idősebbeknek szánt játékok felé, úgy bővül és „komolyodik" az ismeretanyag.

  

A Vtech mellett találjuk a Vsmile termékcsaládot is, amelyek televízióra köthető oktató-fejlesztő játékokat foglal magába. A Vsmile konzolba korspecifikus oktatójátékok helyezhetők be, amelyekkel a gyermekek a koruknak megfelelő tananyagokat sajátíthatják el, szórakoztató grafikákat készíthetnek, és vidám játékokat játszhatnak rajta. A Vsmile-lal a gyerekek csodálatos mesebeli utazások során eljuthatnak olyan helyekre, mint pl. a vidámpark, a rajzfilmek világa, de akár még a varázslatos tündérmesék földjére is. Ezen mesevilágokat a gyermekek különböző tanulási módszerekkel fedezhetik fel. A felfedezéshez kreatív és kalandos játékok társulnak.

Mind a Vtech, mind pedig a Vsmile termékcsalád angolul beszél, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a gyerekek könnyebben elsajátítsák a nyelvet. Ráadásul ma már egyre korábbra tolódik az idegen nyelvtanulás, és ezek a játékok nagyszerű segítséget nyújtanak gyermekeinknek, hogy életkorúknak megfelelő tudást kapjanak.

Egy termék attól válik gyerekjátékká, hogy a gyerekek szívesen játszanak velük, a termék pedig úgy készült, hogy semmi veszélyt ne jelentsen a gyerekek számára. A gyerekek a játék során sajátítanak el sok olyan ismeretet, viselkedésmintát, amire később szükségük lesz a való világban. A Vsmile termékek pedig pont a tanulásra helyezik a hangsúlyt, amelynek természetesen játékos, szórakoztató formát adnak. Gyakorlatilag a gyerekek „észrevétlenül" sajátítanak el rengeteg ismeretet, fejlesztik készségeiket. Fontos megjegyezni, hogy a Vsmile játékok is korspecifikusak, vagyis az elsajátítandó ismeretanyag, a játékok bonyolultsága, nehézsége mindig az adott korcsoport érettségének felel meg.

2014.09.03.
forrás: JatekBolt.hu

még több
még több
még több
tovĂĄbb
tovĂĄbb
tovább
tovább

tovább